ΜΕΛΙSSES & Χρήστος Μάστορας υποδέχθηκαν τη νέα χρονιά με διπλή πρωτιά

0

Οι ΜΕΛΙSSES κυριάρχησαν στην πρώτη θέση των ελληνικών τραγουδιών με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις το 2020. 

Για ακόμα μία χρονιά, οι ΜΕΛΙSSES και ο Χρήστος Μάστορας βρέθηκαν στην κορυφή του ετήσιου ραδιοφωνικού airplay στο ελληνικό ρεπερτόριο, με δύο από τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Σύμφωνα με τη λίστα της MediaInspector με τα 200 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις κατά τη διάρκεια του 2020, το «Μισή Καρδιά» από τις ΜΕΛΙSSES κατέκτησε τη πρώτη θέση.

Το «Μισή Καρδιά» κυκλοφόρησε από την Panik Records τον Απρίλιο του 2020 και κυριάρχησε στην κορυφή του ελληνικού airplay chart για 16 συνεχόμενες εβδομάδες στη διάρκεια της χρονιάς.

Στο No. 2 της ετήσιας λίστας φιγουράρει το «Ένα Λεπτό», η επιτυχημένη συνεργασία του Χρήστου Μάστορα με τον Δημήτρη Μπάση, που κυκλοφόρησε από την Panik Records τον Οκτώβριο του 2019.

Το «Ένα Λεπτό» ήταν στην κορυφή στο ελληνικό και στο μικτό airplay chart για 12 συνεχόμενες εβδομάδες μέσα στο 2020, ενώ οι official αναρτήσεις στο YouTube ξεπερνoύν τα 15.000.000 views.

Στην κατάταξη του μικτού ρεπερτορίου για το 2020, το «Μισή Καρδιά» τερμάτισε στο No. 5 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων και το «Ένα Λεπτό» στο No. 8, καθώς αισθητή ήταν η κυριαρχία των διεθνών κυκλοφοριών.

Σημειώνεται ότι ο Χρήστος Μάστορας υποδέχθηκε και το 2020 με πρωτιά, καθώς το τραγούδι του «Δεν Έχω Ιδέα» ήταν πρώτο στην ετήσια λίστα με τα ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις του 2019.

Οι ΜΕΛΙSSES θα συνεχίσουν να μας χαρίζουν μεγάλες επιτυχίες και το 2021, καθώς ετοιμάζουν τη νέα δισκογραφική δουλειά τους.

Share.