Με ποινή φυλάκισης με αναστολή τιμωρήθηκε ο Αντώνης Ρέμος

0

Ο Αντώνης Ρέμος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα, έπειτα από την εμπλοκή με το ποδόσφαιρο και την ομάδα του Ηρακλή, το 2007.

Με δύο χρόνια φυλάκισης με αναστολή τιμωρήθηκε ο Αντώνης Ρέμος, απόρροια της περιβόητης ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο πριν από μερικά χρόνια.

Τον Ιούλιο του 2007, ο καλλιτέχνης ανέλαβε την προεδρική της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή που τότε αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της «Super League», δηλαδή στην ανώτερη κατηγορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος στην Ελλάδα.

Ο Αντώνης Ρέμος ήταν φίλαθλος του συλλόγου από την παιδική ηλικία και είχε μεγάλη αγάπη για εκείνον, όμως τα συνεχιζόμενα οικονομικά προβλήματα τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από τη θέση του έπειτα από μερικά χρόνια.
Παρά την επένδυση της προσωπικής περιουσίας που πραγματοποίησε ο τραγουδιστές, οι οφειλές της ποδοσφαιρικής ομάδας του «Γηραιού» από εκείνη την περίοδο εξακολουθούν να τον κυνηγούν.

Ύστερα από μήνυση που κατέθεσαν οι υπάλληλοι της ΠΑΕ Ηρακλής, το δικαστήριο επέβαλε στον Αντώνη Ρέμο και σε ακόμη πρώην στελέχη του συλλόγου, τον Γιάννη Τάκη και τον Δήμο Πολύκαρπο, ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο της χώρας, η ποινή είναι εφέσιμη.

Ο Αντώνης Ρέμος ήρθε ενώπιον της καταδικαστικής απόφασης επειδή ως Πρόεδρος του Ηρακλή εκείνη την εποχή είχε υπογράψει τα σχετικά οικονομικά έγγραφα.

Δέκα χρόνια μετά, η περιπέτεια θα συνεχιστεί σε νέα δίκη.

Share.