Νίκος Μουτσινάς: Η δημόσια συγγνώμη μετά την αντίδραση των αστυνομικών για δημοσίευσή του

0

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μουτσινάς, μετά την αντίδραση αστυνομικών για μια δημοσίευσή του.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και παρουσιαστής έκανε αναδημοσίευση ενός story ενός ηθοποιού, σύμφωνα με το οποίο αστυνομικοί συνέλαβαν έναν νεαρό στην περιοχή του Ψυχικού. Μάλιστα, ο νεαρός κρατούσε σακούλες από το σούπερ μάρκετ και μπορεί να είχε στείλει το ανάλογο sms αλλά είχαν περάσει αρκετές ώρες από την αποστολή του.

Μετά το εν λόγω post, η ένωση των αστυνομικών εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία είναι φανερή η ενόχλησή τους για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Έτσι λοιπόν, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για την χθεσινή μου ανάρτηση σχετικά με το συμβάν στο αστυνομικό τμήμα Ψυχικού. Δεν ήταν πρόθεσή μου να μεταφέρω ψευδείς ειδήσεις αλλά να υπογραμμίσω συμπεριφορές οι οποίες δεν αρμόζουν σε ένα καθεστώς δημοκρατίας, σύμφωνα πάντα με την προσωπική μου άποψη. Ενημερώθηκα σήμερα ότι αυτό το συμβάν δεν έχει συμβεί γι αυτό ζητώ συγγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση», έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

Share.