Νίκος Οικονομόπουλος: Backstage φωτογραφίες από το video clip του «Εμένα Να Ακούς»

0

Αποκλειστικές φωτογραφίες από γυρίσματα του video clip για τη νέα επιτυχία «Εμένα Να Ακούς» του Νίκου Οικονομόπουλου.

O Νίκος Οικονομόπουλος κάνει για άλλη μία φορά με το νέο τραγούδι του με τίτλο «Εμένα Να Ακούς» αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα.

Μας παρασέρνει μέσα από τους στίχους και την ενέργεια μιας δυναμικής ερωτικής μπαλάντας και ταξιδεύει νου και λογική με εικόνες και χρώματα από το νέο του video clip.

Το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου έγινε επιτυχία από το πρώτο άκουσμα και το αγάπησαν κοινό και ραδιόφωνα.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο Νίκος Οικονομόπουλος: «Ακόμα και σε αυτή την περίοδο που δοκιμαζόμαστε όλοι, η μουσική δε σταματά ποτέ! Πρέπει να έχουμε πίστη και υπομονή και να ευχηθούμε ότι όλα θα επανέλθουν σύντομα…»

Εδώ και λίγες μπορείτε να απολαύσετε το «Εμένα Να Ακούς» και στο YouTube με ένα φθινοπωρινό video clip που γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αλέξανδρου Κωστελίδη.

Το «Εμένα Να Ακούς» μετράει πάνω από 200.000 streams στο Spotify και πάνω από 600.000 views στο YouTube μέσα σε ελάχιστες ημέρες, προσθέτοντας ακόμα μία επιτυχία στο ενεργητικό του Νίκου Οικονομόπουλου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα για το video clip που ετοίμασε ο Νίκος Οικονομόπουλος για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Εμένα Να  Ακούς», το οποίο κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Φωτογραφίες

Share.