Νατάσσα Μποφίλιου: Η «Εποχή Του Θερισμού» ολοκληρώνει τις συναυλίες της στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

0

Ο επίλογος του συναυλιακού καλοκαιριού της Νατάσσας Μποφίλιου.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, αφού ταξίδεψαν αυτό το καλοκαίρι την «Εποχή Του Θερισμού» σε Ελλάδα και Κύπρο, επιστρέφουν στην Αθήνα και στο χώρο που έχει ταυτιστεί με κάποιες από τις πιο συναρπαστικές συναυλιακές στιγμές τους.

Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν την «Εποχή Του Θερισμού» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στην κεντρική συναυλία τους στην Αθήνα, στον επίλογο του συναυλιακού καλοκαιριού.

Η «Εποχή Του Θερισμού», η νέα παράσταση της πλέον καταξιωμένης δημιουργικής ομάδας της ελληνικής μουσικής, είναι βασισμένη στον τελευταίο ομότιτλο δίσκο τους που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και θεωρήθηκε το καλύτερο έργο τους έως τώρα.

Τα νέα και πολυαναμενόμενα τραγούδια τους ήρθαν με φόρα για να μεταφέρουν το φως, τη λάμψη και την αισιοδοξία τους, αλλά ταυτόχρονα και το ρεαλισμό και τα κοινωνικοπολιτικά μηνύματά τους σε μία παράξενη και σκοτεινή εποχή.

Νατάσσα Μποφίλιου

Και με όλη τη χαρά και την ανυπομονησία της επιστροφής στις live εμφανίσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου θα τα παρουσιάσει με το μοναδικό, φλεγόμενο τρόπο της στη σκηνή και στο κοινό της Αθήνας, μαζί με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της.

Μία συναρπαστική συναυλία, από εκείνες που μας έλειψαν πολύ, με την εγγύηση των εξαιρετικών συντελεστών της.

Η συναυλία στην Τεχνόπολη θα είναι η τελευταία παρουσίαση της «Εποχής του Θερισμού» στην Αθήνα.

Η πρώτη συναυλία πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, μέσα σε μία ατμόσφαιρα γιορτής, ενθουσιασμού, αλλά και μεγάλης συγκίνησης.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος υποδέχτηκαν τους εκατοντάδες φίλους τους σε μία εδώ και καιρό sold out συναυλία που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για το πάθος και το δυναμισμό της, τις εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις,την καλοκουρδισμένη μπάντα και την υπέροχη ροή των τραγουδιών.

Η Νατάσσα Μποφίλιου πυρπόλησε για μία ακόμη φορά τη σκηνή, σε μία συναυλία «όπως παλιά», που κατάφερε να μεταδώσει όχι μόνο χαρά και συγκίνηση αλλά και ελπίδα για όλα τα όμορφα που θα έρθουν.

Πληροφορίες

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Ώρα έναρξης: 21.30
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 20.00

Τιμές εισιτηρίων:
Α Ζώνη: 20 €
Β Ζώνη: 18 €
Γ Ζώνη: 16 €

Προπώληση: viva.gr

Share.