«Να Την Αγαπάς»: Έλλη Κοκκίνου δείτε το νέο video clip της

0

 

Λίγο καιρό μετά την τρομακτική τηλεοπτική φάρσα που της έστησε, ο Σάββας Πούμπουρας συμπρωταγωνιστεί στο πλευρό της Έλλης Κοκκίνου.

«Να Την Αγαπάς» είναι ο τίτλος του νέου single που κυκλοφορεί η Έλλη Κοκκίνου.

Το «Να Την Αγαπάς» είναι ακόμη ένα τραγούδι που έχει όλα τα συστατικά της επιτυχίας και ρυθμό που σε παρασέρνει απ’ το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Πρόκειται για το πρώτο τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου για τη φετινή χρονιά και το επόμενο single που κυκλοφορεί μετά το «Τάξε Μου».

Η μουσική του single «Να Την Αγαπάς» ανήκει στον Χρήστο Σαντικάι και οι στίχοι στον Γρηγόρη Βαξαβανέλη, ενώ την ενορχήστρωση και την παραγωγή έκανε ο Παναγιώτης Μπρακούλιας.

«Άδεια όνειρα και λόγια, μα του χρόνου τα ρολόγια είναι πια σταματημένα, δε μετράμε πια σαν ένα… Κλείσε πίσω σου τη πόρτα, δες μπροστά σου τόσα φώτα, δε μου αξίζει να με έχει, κοίτα εκείνη να προσέχεις», τραγουδά η Έλλη Κοκκίνου.

Παράλληλα με το τραγούδι αποκαλύπτεται και το ατμοσφαιρικό music video σε ασπρόμαυρο τόνο, που γυρίστηκε με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Η Έλλη Κοκκίνου συναντά στο music video τον Σάββα Πούμπουρα που αυτή τη φορά μπαίνει ενεργά σε ένα διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τον έχουμε συνηθίσει και η χημεία ξεχειλίζει ανάμεσά τους.

Το νέο single της Έλλης Κοκκίνου με τίτλο «Να Την Αγαπάς» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Share.