ΝΙΝΟ Ξυπολιτάς: Μοιράζει «Αγάπη» με το νέο του τραγούδι!

0

«H Αγάπη» έρχεται μέσα από το πρίσμα του ΝΙΝΟ Ξυπολιτά και την μοιράζει σε όλους!
Όντας ένας δημιουργικός και πρωτοπόρος καλλιτέχνης, που αφουγκράζεται τον παλμό του κόσμου, ο αγαπημένος καλλιτέχνης ετοίμασε το νέο του τραγούδι μέσα στις ιδιαίτερες περιστάσεις της καραντίνας λόγω του κορωνοϊού και όλα τα έσοδά του θα δοθούν για καλό σκοπό.

«Η Αγάπη», που κυκλοφορεί από την Panik Records, «γεννήθηκε» μέσα σε 28 ώρες και έχει την υπογραφή του ΝΙΝΟ Ξυπολιτά σε όλα τα στάδια της δημιουργίας και της παραγωγής, καθώς ο ίδιος έγραψε τη μουσική και τους στίχους, έπαιξε όλα τα όργανα και έκανε την ενορχήστρωση και τη μίξη.

Θέλοντας να μοιραστεί όλη αυτή την «Αγάπη» με τον κόσμο, όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι, τόσο στο παρόν, όσο και στο μέλλον, θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό!

Ανακοινώνοντας τη δημιουργική και συγκινητική του πρωτοβουλία, ο ΝΙΝΟ Ξυπολιτάς έγραψε, μεταξύ άλλων, στα social media: «όσα downloads, όσα έσοδα, όσα κλικ, όσα views, όλα όσα θα κάνει αυτό το τραγούδι,  από τη στιγμή που θα βγει στην ακουστική αθανασία, δηλαδή για πάντα, τα έσοδά του θα ανήκουν σε ένα ίδρυμα που θα βοηθάει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Αναλυτικότερα θα σας τα πω όταν είναι όλα συγκεντρωμένα και σωστά. Προς το παρόν, θα κυκλοφορήσει “Η ΑΓΑΠΗ” από την Panik Records και θα ανήκει για πάντα στον κόσμο. Όλα του τα έσοδα. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Ακόμη και μετά τον θάνατό μου».

«Η Αγάπη» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: https://smarturl.it/iagapinino

Η ανάρτηση του ΝΙΝΟ Ξυπολιτά για το τραγούδι: https://www.instagram.com/p/B-BxDrMgOaB

Share.