«Νύχτα στον Ρυθμό» με τον Χρήστο Μενιδιάτη

0

Η Ράνια Κωστάκη συναντά τον Χρήστο Μενιδιάτη για μια ξεχωριστή «Νύχτα στον Ρυθμό».

Τελευταία «Νύχτα στον Ρυθμό» της σεζόν και πριν πάμε διακοπές, θα υποδεχτούμε τον πολύ αγαπημένο όλων, Χρήστο Μενιδιάτη.

Λίγο πριν μπει ο Αύγουστος, την Τετάρτη 29 Ιουλίου στις 21.30 ακριβώς, η Ράνια Κωστάκη θα υποδεχθεί τον πολυδιάστατο Χρήστο Μενιδιάτη σε ένα ακόμα live show στο YouTube.

Πολλές ερωτήσεις, ιδιαίτερο challenge και πολλά τραγούδια με αναπάντεχες διασκευές

Ανυπομονούμε να ακούσουμε live τη διασκευή του Χρήστου Μενιδιάτη για το «Μπορεί» των Πυξ Λαξ, που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες από την Ηeaven Music.

Online αλλά και στον αέρα του «Ρυθμού 949» για την τελευταία «Νύχτα» του καλοκαιριού.

Νύχτες γεμάτες εκπλήξεις αποκλειστικά στον «Ρυθμό 94.9».

Η «Νύχτα Στον Ρυθμό» αποτέλεσε το πρώτο στην ελληνική αγορά live concert concept που δημιουργήθηκε εξαρχής με γνώμονα το διαδίκτυο ως media μέσο και τη λειτουργία του live video.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε ραδιοφωνική εκπομπή με live show στο διαδίκτυο ταυτόχρονα.

Πρόκειται για μια παραγωγή της οποίας τα δομικά χαρακτηριστικά όπως η διάρκεια, η χωροταξία του studio εκπομπής, η σκηνοθεσία, τα εργαλεία παραγωγής και πρωτίστως το ίδιο το concept.

Η συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών, οι οποίοι βρίσκονται σε μια διαδικασία διαδραστικής συνέντευξης και μουσικής ερμηνείας με την ενεργή συμμετοχή του κοινού, είναι σύμφωνα με τις αρχές ενός διαδικτυακού show.

Share.