Οι καλεσμένοι απόψε στο «Celebrity Game Night» με τη Σμαράγδα Καρύδη

0

Στις 21.00 στο Mega

Η Σμαράγδα Καρύδη καλωσορίζει απόψε στις 21.00 στο Mega και το «Celebrity Game Night» έξι αγαπημένους καλεσμένους που έρχονται έτοιμοι για όλα. Η Δανάη Μπάρκα, ο Άρης Καβατζίκης και ο Μίνως Θεοχάρης αναμετρώνται απέναντι στους Μαρία Καβογιάννη, Μέμο Μπεγνή και Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η Σμαράγδα δίνει το σύνθημα και «προκαλεί» τους καλεσμένους της σε ξεκαρδιστικές αναμετρήσεις.
Οι δύο ομάδες διαγωνίζονται στα διασκεδαστικά παιχνίδια «Clue Boom», «Δίχτυ», «Μίλα στην Κορνίζα», «Ανέβα στο Βινύλιο» και στο αγαπημένο «Κάνε μου λιγάκι Ντου-έτο» χαρίζοντας απίστευτες στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές. Στόχος τους είναι να αναδείξουν τον παίκτη-αρχηγό της ομάδας τους νικητή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος κάθε επεισοδίου ένα χρηματικό ποσό προσφέρεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που επιλέγει η νικήτρια ομάδα.
Από το «Celebrity Game Night» και αυτής της εβδομάδας δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική. Οι Playmobeat ανεβάζουν το κέφι σε κάθε αλλαγή παιχνιδιού και δίνουν το μικρόφωνο στους πιο τολμηρούς για μοναδικά ντουέτα-έκπληξη. Η συνέχεια επί της οθόνης του Mega!

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 22 Απριλίου

Share.