Οι Κορώνα Γράμματα θέλουν να γίνουν «Συνταξιδιώτες» σου

0

Οι Κορώνα Γράμματα δημιουργούν ένα σφιχτό ηχητικό αποτέλεσμα με έντονα τα στοιχεία της ποιοτικής ελληνικής ροκ σκηνής

Οι Κορώνα Γράμματα παρουσιάζουν το single «Συνταξιδιώτες» και μας καλούν να ζήσουμε έντονα το σήμερα, αντιμετωπίζοντας με θάρρος τόσο τις προκλήσεις που μας θέτει η ίδια η κοινωνία όσο και ο εαυτός μας.

Με ελληνική ροκ διάθεση και δυναμισμό, στο τραγούδι τους «Συνταξιδιώτες» μας εξιστορούν με τον δικό τους τρόπο, πως θα βρούμε το νόημα της ζωής και τον δρόμο προς την ευτυχία, ζώντας χαλαρά τις στιγμές και αγαπώντας βαθιά τον εαυτό μας και τους γύρω μας.

Μουσικά, οι Κορώνα Γράμματα συνθέτουν και δημιουργούν ένα σφιχτό ηχητικό αποτέλεσμα με έντονα τα στοιχεία της ποιοτικής ελληνικής ροκ σκηνής που όλοι έχουμε αγαπήσει και παράλληλα μας προετοιμάζουν για το ολοκληρωμένο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

Το digital single «Συνταξιδιώτες» συνοδεύεται και από ένα ιδιαίτερα εκφραστικό video που αποδίδει με χαρακτηριστικό τρόπο την αγάπη και το πάθος των Κορώνα Γράμματα για τη μουσική.

«Συνταξιδιώτες» είμαστε όλοι στην τελική, Κορώνα Γράμματα τα φέρνει η ζωή, ας αφεθούμε στην αγάπη για τη μουσική «και όταν φουρτούνες συναντάς, να μη φοβάσαι, σαν ξημερώνει η νύχτα, πλημμυρίζει φως».

Οι Κορώνα Γράμματα αποτελούνται από τους Δημήτρη Ματζίρη (κιθάρα, φωνή), Χρήστο Κοσμίδη (κιθάρα, φωνητικά), Ανέστη Λαδά (μπάσο, φωνητικά) και Φώτη Τσακυρίδη (ντραμς).

Το single «Συνταξιδιώτες» κυκλοφορεί από την Plus Rec με τη διανομή της Panik Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Share.