Οι 48 Ώρες έρχονται στον Αρίλλα για δύο αξέχαστα Live!

0

Το φθινόπωρο του 2009 οι 48 Ώρες δηλώνουν συμμετοχή στο X Factor 2, όπου μετά από μια θυελλώδη πορεία στο διαγωνισμό, στον τελικό αναδεικνύονται 3οι, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τις εμπνευσμένες διασκευές της και τις μοναδικές ερμηνείες. Τα τελευταία 4 χρόνια οι 48 Ώρες δίνουν περίπου 100-120 συναυλίες το χρόνο σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι 48 Ώρες συνεργάζονται με πληθώρα εταιριών διοργάνωσης εταιρικών, τουριστικών και ιδιωτικών εκδηλώσεων/events και απευθύνονται σε κοινό όλων των εθνικοτήτων και ηλικιών.

 

Το «Corfu Beer Festival» είναι ένα πενθήμερο φεστιβάλ χειροποίητης μπύρας και γαστρονομίας με ελεύθερη είσοδο, στο οποίο κάθε χρόνο φιλοξενείτε μια ξένη χώρα. Φέτος διοργανώνεται για 4η χρονιά, από 27 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου όπου η Κέρκυρα συναντά την Τσεχία, μια χώρα με την μεγαλύτερη ιστορία στην μπύρα, στον Αρίλλα Κέρκυρας, σε μια γιορτή ανάμεσα σε ανθρώπους και πολιτισμούς ανταλλάσσοντας τεχνογνωσία, παραδόσεις και εμπειρίες.

Οι 48 Ώρες έρχονται στο πλαίσιο του Corfu Beer Festival – Corfu meets Czech για δυο μοναδικές εμφανίσεις στις 30.09 και στις 01.10!
Εσύ θα το χάσεις;

#BE_THERE

Share.