Οι BTS θα κυκλοφορήσουν ένα νέο τραγούδι μαζί με την έκδοση CD του «Butter»

0

Ένα τραγούδι «που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπά στο ρυθμό της θετικής ενέργειας των BTS».

Οι BTS θα κυκλοφορήσουν ένα ολοκαίνουργιο single μαζί με την επερχόμενη φυσική έκδοση CD του πρόσφατου αγγλόφωνου τραγουδιού τους «Butter».

Την Τρίτη 15 Ιουνίου το boy band ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το «Butter» σε CD που θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: Μία πορτοκαλί έκδοση με την ονομασία «ροδάκινα» και μια κίτρινη έκδοση με την ονομασία «κρέμα».

Τα CDs θα περιλαμβάνουν επίσης ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, το οποίο η Big Hit Music περιέγραψε στην επίσημη σελίδα του γκρουπ στο Weverse, ως ένα κομμάτι «που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπά στο ρυθμό της θετικής ενέργειας των BTS».

Το CD του «Butter» θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουλίου, ημερομηνία που συμπίπτει με τα όγδοα γενέθλια των ARMY, όπως ονομάζεται η επίσημη κοινότητα θαυμαστών των BTS.

Παράλληλα το «Butter» διατηρείται για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα στο No. 1 του αμερικανικού Billboard Hot 100, μία επίδοση που δεν έχει σημειώσει κανένα άλλο τραγούδι των BTS.

Το «Butter» είναι αυτή τη στιγμή μαζί με το «Dynamite» τα τραγούδια του γκρουπ που έχουν κυριαρχήσει τις περισσότερες εβδομάδες στην πρώτη θέση του Hot 100.

Το επερχόμενο CD θα είναι η πρώτη κυκλοφορία του K-pop συγκροτήματος σε φυσική μορφή μετά το άλμπουμ «Be» του περασμένου Νοεμβρίου, το οποίο περιλάμβανε τραγούδια όπως το «Life Goes On» και το «Dynamite».

Οι BTS ολοκλήρωσαν πρόσφατα την εκδήλωση «Muster Soowoozoo 2021», μια διήμερη διαδικτυακή συναυλία για την όγδοη επέτειο από τη δημιουργία τους, που πραγματοποιήθηκε στις 13 και στις 14 Ιουνίου.

Μεταξύ άλλων, η συναυλία επιφύλασσε στους θεατές ομαδικές ερμηνείες των σόλο τραγουδιών «Daechwita» του Suga και «Chicken Noodle Soup» του J-Hope.

Share.