Οι Coldplay ανακοινώνουν το νέο άλμπουμ «Music Of The Spheres»

0

Το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ των Coldplay.

Οι Coldplay επιβεβαιώνουν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου νέου άλμπουμ τους με τίτλο «Music Of The Spheres».

Η ένατη δισκογραφική δουλειά του βρετανικού συγκροτήματος θα κυκλοφορήσει από τις Parlophone / Atlantic Records / Warner Music στις 15 Οκτωβρίου 2021.

Οι Coldplay ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του άλμπουμ με ένα μοναδικό animated trailer με τίτλο «Overtura», το οποίο μεταφέρει το θεατή σε ένα διαπλανητικό ταξίδι στο εξώφυλλο του «Music Of The Spheres» και περιέχει σύντομα αποσπάσματα από τα 12 τραγούδια του άλμπουμ.

Την παραγωγή του «Music Of The Spheres» έχει επιμεληθεί ο καταξιωμένος Σουηδός παραγωγός της pop Max Martin.

Πέντε τραγούδια του άλμπουμ φέρουν ως τίτλο από ένα emoji, όπως τα «🪐» (Κρόνος), «✨» (Αστέρι/α), «❤️» (Καρδιά / Αγάπη), «🌎» (Γη) και «♾️» (Άπειρο).

Οι Coldplay εξηγούν σε ένα χειρόγραφο σημείωμά τους ότι το επερχόμενο άλμπουμ είναι το «(vol.i)», δηλαδή το πρώτο μέρος μίας σειράς κυκλοφοριών και σημειώνουν επίσης ότι θα δώσουν στη δημοσιότητα ένα νέο single με τίτλο «Coloratura» αυτήν την Παρασκευή, 23 Ιουλίου.

Το επόμενο single του άλμπουμ θα ακολουθήσει τον Σεπτέμβριο.

«Σας ευχαριστούμε που ακούτε τη μουσική μας ή έρχεστε στις συναυλίες ή για οποιοδήποτε άλλο τρόπο έχουμε συναντηθεί μέσω της μουσικής», καταλήγει το σημείωμα των Coldplay μαζί με τη φράση: «Ο καθένας είναι εξωγήινος κάπου».

Τον Μάιο οι Coldplay κυκλοφόρησε το «Higher Power», το πρώτο single από το άλμπουμ «Music Of The Spheres», το οποίο έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 160 εκατομμύρια streams.

Το tracklist του «Music Of The Spheres»

1. 🪐
2. Higher Power
3. Humankind
4. ✨
5. Let Somebody Go
6. ❤️
7. People of the Pride
8. Biutyful
9. 🌎
10. My Universe
11. ♾️
12. Coloratura

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Share.