Οι Coldplay αποκαλύπτουν το φουτουριστικό music video του «Higher Power»

0

Οι Coldplay έρχονται αντιμέτωποι με αγριεμένα ρομπότ σκύλους, γιγάντια ολογράμματα και μια συμμορία από εξωγήινους χορευτές.

Οι Coldplay αποκαλύπτουν το επίσημο μουσικό βίντεο που ντύνει με εικόνα το νέο τραγούδι τους «Higher Power».

Το καινούργιο single του βρετανικού συγκροτήματος κυκλοφόρησε από τις Parlophone / Atlantic Records / Warner Music στις αρχές του περασμένου Μαΐου, έχοντας κάνει πρεμιέρα στο διάστημα.

Σε παραγωγή του Max Martin, το «Higher Power» είναι ένα εμψυχωτικό τραγούδι που ωθεί τον ακροατή να αξιοποιήσει τις δυνατότητές του και να βρει το σκοπό του στη ζωή.

«Το “Higher Power” είναι ένα τραγούδι έφτασε σε ένα μικρό αρμόνιο και στο νιπτήρα ενός μπάνιου στις αρχές του 2020. Την παραγωγή του έκανε ο Max Martin, ο οποίος είναι ένα αληθινό θαύμα του σύμπαντος», ανέφεραν οι Coldplay.

Για ένα συγκρότημα που συχνά δεν μπορεί να αποχωριστεί τη συναισθηματική διαφάνειά του, το «Higher Power» είναι ένα συναρπαστικό άλμα προς τα εμπρός. Αυτό το νέο κεφάλαιο έχει τη δυνατότητα να στείλει τους Coldplay τόσο ψηλά όσο ήθελαν πάντα να φτάσουν και η σύνδεση του «Higher Power» με το διάστημα είναι μια υπέροχη μεταφορά.

Το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Higher Power» είναι μια φουτουριστική υπερπαραγωγή σε σκηνοθεσία του καταξιωμένου Dave Meyers, που βασίζεται εικόνων που έχουν παραχθεί από υπολογιστή (CGI).

Ο Chris Martin βρίσκεται σε έναν «πολύχρωμο πλανήτη σκουπιδιών» που ονομάζεται Kaotica, του οποίου η εξωγήινη γλώσσα εμφανίζεται σε όλο το βίντεο και στο εξώφυλλο του «Higher Power».

Ο τραγουδιστής των Coldplay έρχεται αντιμέτωπος με αγριεμένα ρομπότ σκύλους, γιγάντια ολογράμματα και μια συμμορία από εξωγήινους χορευτές, τους οποίους υποδύονται τα μέλη της ομάδας Ambiguous Dance Company από τη Σεούλ.

Ο σκηνοθέτης Dave Meyers εξήγησε: «Το βίντεο είναι μια μεταφορά για το γεγονός ότι, αυτή τη στιγμή, όλοι αισθανόμαστε αποξενωμένοι, απομακρυσμένοι από τον κόσμο μας, σχεδόν σαν να είμαστε σε έναν εξωγήινο πλανήτη. Και τελικά βρίσκουμε την αγάπη στους δρόμους και αυτή η ευφορία μας εκτοξεύει στη στρατόσφαιρα της δικής μας ενέργειας και της υψηλότερης δύναμης».

Στην αρχή του βίντεο οι Coldplay προαναγγέλλουν ένα μυστηριώδες project με τίτλο «Music Of The Spheres», για το οποίο φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό ότι θα είναι το νέο άλμπουμ τους.

«Μία μελωδική τροχιά σε τρία μέρη», αναφέρεται στο βίντεο, με την μπάντα να δημιουργεί αγωνία για τα σχέδιά της.

Share.