Οι Måneskin αποκαλύπτουν το music video του «I Wanna Be Your Slave»

0

Οι Måneskin αποτυπώνουν τη σεξουαλικότητα σε όλες τις αποχρώσεις της.

Οι Måneskin αποκαλύπτουν το music video του «I Wanna Be Your Slave».

Η εκτόξευση των Måneskin στα παγκόσμια charts συνεχίζεται μετά τη νίκη του ιταλικού συγκροτήματος στο φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Η μπάντα έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 2 δισεκατομμύρια streams και αυτή τη στιγμή τα τραγούδια τους «Beggin» και «I Wanna Be Your Slave» βρίσκονται αντίστοιχα στο No. 1 και στο No. 2 της παγκόσμιας κατάταξης του Spotify.

Το music video του «I Wanna Be Your Slave» οδηγεί το κοινό σε ένα ηδονοβλεπτικό βρόχο, όπου οι απαγορευμένες επιθυμίες συνδυάζονται με μια μικρή θυσία.

Ως πρωταγωνιστές ενός τολμηρού live show χωρίς φίλτρα, οι Måneskin αποτυπώνουν τέλεια τη διάθεση και τους στίχους του τραγουδιού, όπου διάφορες αντίθετες φιγούρες μιλούν για σεξουαλικότητα σε όλες τις αποχρώσεις της και για την αντίφαση που υπάρχει μέσα σε όλους μας και μας κάνει όλους ανθρώπους, ελαττωματικούς και αμαρτωλούς που χρειάζονται λύτρωση.

Σε σκηνοθεσία του Simone Bozzelli, οι οπτικές αφηγήσεις του music video διερευνούν τις σχέσεις ισχύος στο πεδίο των παρορμήσεων και των σχέσεων. Ο Bozzelli είναι νικητής της 35ης Διεθνούς Εβδομάδας Κριτικών Κινηματογράφου της Βενετίας με την ταινία μικρού μήκους «J’Adore» σε παραγωγή της Think | Cattleya.

Οι Måneskin επέλεξαν να φορέσουν στο music video του «I Wanna Be Your Slave» ρούχα και αξεσουάρ Gucci από τις πιο εμβληματικές συλλογές του διευθυντή δημιουργικού του οίκου, Alessandro Michele.

Måneskin

Το «I Wanna Be Your Slave» συμπεριλαμβάνεται στο τελευταίο άλμπουμ των Måneskin, με τίτλο «Teatro d’ira – Vol. I» (Sony Music) και έχει συγκεντρώσει πάνω από 750 εκατομμύρια streams.

Επίσης έχει φτάσει στο No. 1 του Viral Chart στο αμερικανικού Spotify, στο No. 1 των Hot Hard Rock Songs του Billboard και στο Top 5 του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το «I Wanna Be Your Slave» είναι πλατινένιο σε Ιταλία, Φινλανδία και Πολωνία, έξι φορές πλατινένιο στη Ρωσία και έχει γίνει επίσης χρυσό σε Αυστρία, Νορβηγία Σουηδία, Τουρκία, αλλά και στην Ελλάδα.

Οι Måneskin συνεχίζουν να κάνουν τολμηρά βήματα στη διεθνή πορεία της σταδιοδρομίας του και να καταρρίπτουν πρωτοφανή ρεκόρ, καθώς ανεβαίνουν στην κορυφή των charts παγκοσμίως και συναρπάζουν τον κόσμο με τη μουσική τους.

Share.