Οι Maroon 5 ανακοινώνουν το νέο άλμπουμ «Jordi»

0

Το έβδομο studio album των Maroon 5 είναι γεγονός.

Οι Maroon 5 ανακοινώνουν το νέο άλμπουμ τους.

Η νέα δισκογραφική δουλειά του pop συγκροτήματος θα φέρει τον τίτλο «Jordi» και θα κυκλοφορήσει από τις 222 και Interscope Records / Universal Music στις 11 Ιουνίου. Η δυνατότητα προ-παραγγελίας και pre-save έχει ξεκινήσει εδώ.

Το «Jordi» είναι ένας φόρος τιμής των Maroon 5 στον εκλιπόντα μάνατζέρ τους Jordan Feldstein, ο οποίος πέθανε από καρδιακή προσβολή τον Δεκέμβριο του 2017 σε ηλικία 40 ετών.

«Jordi» ήταν το υποκοριστικό με το οποίο αναφερόταν συνήθως στον Feldstein ο κεντρικός τραγουδιστής της μπάντας, Adam Levine.

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει την πρόσφατη συνεργασία των Maroon 5 με τη Megan Thee Stallion στο single «Beautiful Mistakes», αλλά και τις προηγούμενες επιτυχίες «Memories» και «Nobody’s Love» του συγκροτήματος.

Την παραγωγή του «Jordi» έχει επιμεληθεί ο J Kash (Jacob Kasher).

Maroon 5 - Adam Levine - Megan Thee Stallion - Beautiful Mistakes

Για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ τους, οι Maroon 5 θα πραγματοποιήσουν στις 4 Ιουνίου μία διαδικτυακή συναυλία σε συνεργασία με την American Express, όπου θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά τραγούδια από το «Jordi».

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται μέσω του LiveNow.

Οι Maroon 5 ξεχωρίζουν ως ένα από τα πιο διαχρονικά σχήματα της pop μουσικής, αλλά και ως ένα από τα πιο επιτυχημένα ονόματα του 21ου αιώνα.

Το «Jordi» θα σηματοδοτήσει το έβδομο studio album του συγκροτήματος και τον πρώτο δίσκο του στο οποία δεν συμμετέχει ο μπασίστας ο Mickey Madden, ο οποίος αποχώρησε το 2020 λόγω προσωπικών θεμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες για το άλμπουμ «Jordi» θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Share.