Οι Migos αποκαλύπτουν το tracklist του «Culture III» – Συμμετέχουν Drake, Justin Bieber, Cardi B και άλλοι

0

Δείτε το εντυπωσιακό tracklist του «Culture III».

Οι Migos αποκαλύπτουν τους τίτλους των τραγουδιών και τις εντυπωσιακές συνεργασίες που θα περιέχει το νέο άλμπουμ τους «Culture III», μια ανάσα πριν την κυκλοφορία του.

Το τρίτο άλμπουμ της σειράς «Culture» θα περιλαμβάνει 19 τραγούδια, μεταξύ των οποίων το πρόσφατο «Straightenin» και το «Need It» με τη συμμετοχή του NBA Youngboy.

Οι θαυμαστές των Migos χρειάστηκε να περιμένουν τρεισήμισι χρόνια για το «Culture III», όμως από την εικόνα του tracklist προβλέπεται ότι το τελικό συναίσθημα που θα επικρατήσει είναι αυτός της ικανοποίησης, καθώς φαίνεται ότι άξιζε ολόκληρη η υπομονή.

Οι Migos ενώνουν τις δυνάμεις τους με τιτάνες του μουσικού στερεώματος και δημιουργούν υψηλές προσδοκίες ότι το «Culture III» θα είναι «το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς», όπως δήλωσε πρόσφατα ο Quavo.

Οι Quavo, Offset και Takeoff συνεργάζονται με τον Drake στο «Having Our Way», με τον Justin Bieber στο «What You See», με την Cardi B στο «Type Shit», με τον Future στο «Picasso» και με τον Polo G στο «Malibu».

Επίσης το «Culture III» περιέχει δύο τραγούδια με τη συμμετοχή των εκλιπόντων rappers Juice WRLD και Pop Smoke, οι οποίοι εμφανίζονται στο «Antisocial» και στο «Light It Up» αντίστοιχα.

Παρά το πλούσιο υλικού του άλμπουμ, το hip-hop συγκρότημα από την Ατλάντα άφησε εκτός των τελικών επιλογών τα τραγούδια «Give No Fxk» (με τους Travis Scott και Young Thug), «Taco Tuesday» και «Racks 2 Skinny» που είχαν κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του 2020.

Το άλμπουμ «Culture III» των Migos θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Το tracklist του «Culture III»

1. «Avalanche»
2. «Having Our Way» feat. Drake
3. «Straightenin»
4. «Type Shit» feat. Cardi B
5. «Malibu» feat. Polo G
6. «Birthday»
7. «Modern Day»
8. «Vaccine»
9. «Picasso» feat. Future
10. «Roadrunner»
11. «What You See» feat. Justin Bieber
12. «Jane/Birkin»
13. «Antisocial» feat. Juice WRLD
14. «Why Not»
15. «Mahomes»
16. «Handle My Business»
17. «Time for Me»
18. «Light It Up» feat. Pop Smoke
19. «I Need It» feat. NBA Youngboy

Share.