Οι Migos κυκλοφορούν το πολυαναμενόμενο άλμπουμ «Culture III»

0

Το τρίτο και τελευταίο άλμπουμ της σειράς «Culture».

Οι Migos κυκλοφορούν το πολυαναμενόμενο άλμπουμ τους «Culture III» και ολοκληρώνουν μία τριλογία ορόσημο για την καλλιτεχνική πορεία τους.

Τα πρώτα δύο άλμπουμ της σειράς «Culture», που κυκλοφόρησαν το 2017 και το 2018 αντίστοιχα, χάρισαν στους Migos καταξίωση αλλά και διεθνή επιτυχία και τους ανέδειξαν σε διαμορφωτές τάσεων στο χώρο της hip-hop μουσικής.

Παρά την αναγνώριση, οι Migos χρειάστηκαν μία αλλαγή βήματος για να μπουν στη διαδικασία παραγωγής του τρίτου και τελευταίου άλμπουμ της σειράς.

Οι Quavo, Offset και Takeoff επικεντρώθηκαν στις προσωπικές ζωές τους και ξεκίνησαν τις σόλο καριέρες τους με την κυκλοφορία των δικών τους άλμπουμ, ενώ συμμετείχαν σε πληθώρα τραγουδιών άλλων καλλιτεχνών επιβεβαιώνοντας τον τίτλο των πιο περιζήτητων rappers.

Αυτή η προσωρινή αποστασιοποίηση από το γκρουπ αποδείχθηκε απαραίτητη για την δημιουργία του «Culture III», ένα άλμπουμ που αναμένεται να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των θαυμαστών.

Το «Culture III» περιέχει 19 τραγούδια για τον κόσμο μέσα από τα μάτια των Migos, στα οποία συμμετέχουν οι πιο αγαπημένες φωνές από τη σύγχρονη rap και όχι μόνο σκηνή.

Το τρίο ενώνει τις δυνάμεις τους με καλλιτέχνες όπως οι Drake, Cardi B, Future, Justin Bieber και Polo G, ενώ στο «Culture III» εμφανίζονται επίσης δύο από τα πιο αξιοσέβαστα εκλιπόντα αστέρια της rap μουσικής, ο Pop Smoke και ο Juice WRLD.

Παρά το βεληνεκές των ονομάτων που έχουν προσκαλέσει στο νέο άλμπουμ τους, οι Migos έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν χώρο στο «Culture III» για όλους τους καλεσμένους, αλλά και να δώσουν στις φωνές τους τον ίδιο χρόνο εκτέλεσης, τονίζοντας για ακόμα μια φορά την αυτοπεποίθηση που τους διακρίνει ως γκρουπ.

«Τελευταία φορά που έλεγξα, εξουσιάζαμε τον κόσμο», αναφέρει ο Quavo στο τραγούδι «Modern Day».

Το «Culture III» έρχεται για να συνεχίσει την δεκαετή κυριαρχία των Migos στα charts, κλείνοντας ένα κεφάλαιο που άλλαξε τα δεδομένα τόσο για τους ίδιους όσο και για τη rap μουσική.

Το tracklist του «Culture III»

1. «Avalanche»
2. «Having Our Way» feat. Drake
3. «Straightenin»
4. «Type Shit» feat. Cardi B
5. «Malibu» feat. Polo G
6. «Birthday»
7. «Modern Day»
8. «Vaccine»
9. «Picasso» feat. Future
10. «Roadrunner»
11. «What You See» feat. Justin Bieber
12. «Jane/Birkin»
13. «Antisocial» feat. Juice WRLD
14. «Why Not»
15. «Mahomes»
16. «Handle My Business»
17. «Time for Me»
18. «Light It Up» feat. Pop Smoke
19. «I Need It» feat. NBA Youngboy

Share.