Οι «The Players» είναι οι μεγάλοι νικητές του «Back 2 Bands»

0

Το ταξίδι τώρα ξεκινά για τους «The Players».

Οι «The Players» αναδείχθηκαν μεγάλοι νικητές του «Back 2 Bands» και είναι με κάθε επισημότητα το επόμενο φιλόδοξο boy band της ελληνικής δισκογραφίας.

Μία «Number One» ντίβα και οι «βασιλιάδες», η Έλενα Παπαρίζου και οι Kings, επιστρατεύτηκαν από τη Minos EMI / Universal ως κυνηγοί ταλέντων και αναζήτησαν τους κορυφαίους ανάμεσα στους καλύτερους, στο πλαίσιο του διαγωνισμού γνωστής μάρκας χυμών.

Και εγένετο οι… «The Players».
Ο Παναγιώτης Χατζήπαπας, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο «The Voice Of Greece 3», ο Γιώργος Βιδάλης και ο Κωνσταντίνος Γρηγορίου ενώθηκαν σε μία ομάδα για να σχηματίσουν το νέο boy band που έχει αρχίσει να «καίει» τις καρδιές της νεολαίας από πολύ νωρίς.

Η «Ημέρα Θετικής Ενέργειας» διοργανώθηκε στο «Τείχος των Εθνών» του Ο.Α.Κ.Α. την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση των μεγάλων νικητών του «Back 2 Bands». Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους μοναδικούς «The Players», οι οποίοι κατάφεραν να κατακτήσουν το κοινό και να νικήσουν το αντίπαλο δέος, ξεκινώντας και επίσημα το ταξίδι.

Το πρώτο τραγούδι των «The Players» διαθέτει την ονομασία «Vamos» και κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό. Η μουσική ανήκει στον Teo Tzimas και οι στίχοι στους Kings.

Το απολαυστικό και απόλυτα καλοκαιρινό video clip που έδωσε μορφή στο «Vamos» σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος. Έκπληξη είναι η εμφάνιση των μεντόρων του ανερχόμενου συγκροτήματος, της Έλενας Παπαρίζου και των Kings.

Χάρη στη γρήγορη αποδοχή και την αγάπη που γνώρισαν από τον κόσμο, οι «The Players» λένε το μεγάλο «πάμε» για την ελπιδοφόρα πορεία που απλώνεται μπροστά τους. Το μέλλον τους ανήκει!

We are the winners!!! 🏅Συγχαρητήρια The Players 😍😍❤️❤️ #VAMOS για ένα λαμπρό μέλλον!! KINGS Minos Emi ΑΜΙΤΑ ΜΟΤΙΟΝ #amitamotion #back2bands #eimastethetikienergeia

Posted by Helena Paparizou on Freitag, 8. September 2017

Share.