Οι Swedish House Mafia επανασυνδέονται και κυκλοφορούν το νέο single «It Gets Better»

0

Μια νέα εποχή χαράζει για τους Swedish House Mafia.

Το επιτυχημένο supergroup των Swedish House Mafia επανασυνδέεται και επιστρέφει δισκογραφικά μετά από εννέα χρόνια με ένα νέο single με τίτλο «It Gets Better».

Παράλληλα οι Swedish House Mafia ανακοινώνουν την ένταξή τους στο δυναμικό της Republic Records της Universal Music Group και τη συνεργασία τους με την περίφημη SALXCO Management.

Το «Billboard» γιορτάζει τη μεγάλη επανένωση των Swedish House Mafia φιλοξενώντας τους Axwell, Steve Angello και Sebastian Ingrosso στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του.

Οι Swedish House Mafia μίλησαν για το νέο τραγούδι τους στον Zane Lowe και στο Apple Music.

«Ο COVID μας βοήθησε πραγματικά σε αυτήν τη διαδικασία, όσο παράξενο κι αν ακούγεται, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα», δήλωσε ο Axwell.

«Είχαμε το χρόνο να σηκωθούμε και να ξεκινήσουμε ξανά. Και φτιάχνουμε και φτιάχνουμε ξανά,  προσπαθούμε ξανά και έχουμε ελπίδες και μετά τα παρατάμε ξανά. Και μετά αρπάξαμε τη μικρή ελπίδα που είχαμε, επιστρέψαμε και ξεκινήσαμε ξανά και έπειτα βρήκαμε κάτι», συνέχισε.

«Έτσι λοιπόν όλο αυτό το διάστημα, ο χρόνος μας βοήθησε πραγματικά να φτάσουμε με τους ήχους και με τα τραγούδια και σε μία κατάσταση για την οποία αισθανόμαστε περήφανοι. Αγαπάμε αυτό που έχουμε κάνει», ανέφερε.

Οι Swedish House Mafia ιδρύθηκαν επίσημα στα τέλη του 2008 ενώ η τελευταία κυκλοφορία τους μέχρι σήμερα ήταν το άλμπουμ «Until Now» του 2012. Όλα αυτά τα χρόνια οι θαυμαστές του σουηδικού συγκροτήματος περίμεναν με αγωνία την επάνοδό τους.

Μετά από πολυάριθμες διακρίσεις, μεταξύ των οποίων δέκα βραβεία στα International Dance Music Awards και μία υποψηφιότητα για βραβείο Grammy, οι Swedish House Mafia ξεκινούν να γράφουν ένα νέο κεφάλαιο με το «It Gets Better».

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Share.