Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης solo στο Βεάκειο Θέατρο

0

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης σε ένα πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα είναι «Solo» τη Δευτέρα 3 Αυγούστου στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά.

Μόνος επί σκηνής, ο καλλιτέχνης παίζει και τραγουδάει τα τραγούδια του στην απλούστερη μορφή τους, μεταφέροντας μας στη στιγμή της δημιουργίας τους

Ακολουθώντας μια παράδοση αιώνων, αυτή των τροβαδούρων, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ταξιδεύει με μια κιθάρα ή ένα λαούτο και μοιράζεται αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που αφορούν όλους μας.

Το πρόγραμμα αυτό έχει παρουσιαστεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού αλλά και στην Ελλάδα, σε μικρούς συναυλιακούς χώρους ή σε μεγάλα θέατρα, όπως το Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα και το Θέατρο Δάσους στην Θεσσαλονίκη.

Ένα πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής, που μας ταξιδεύει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής αυτής τέχνης.

Πρωταγωνιστές, όπως πάντα, τα ίδια τα τραγούδια. Στέκονται μπροστά μας γυμνά και ευάλωτα, όπως γεννήθηκαν, αλλά και δυνατά όσο ποτέ.

Μαζί τους ζούμε την κατάργηση της απόστασης, την μαγεία της συνύπαρξης και την μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό, με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη στην ακουστική και την ηλεκτρική κιθάρα, στο λαούτο και τη φωνή.

Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας
Φώτα: Κωνσταντίνος Αλεξίου

Αλκίνοος Ιωαννίδης - Alkinoos Ioannidis (2016) - Hit Channel

Πληροφορίες

Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00
Έναρξη: 21:15

Προπώληση εισιτηρίων

• Viva.gr
• Τηλεφωνικές πωλήσεις: 11876
• Δίκτυο καταστημάτων Viva

• Εκδοτήρια Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 14:00)

Share.