Ο Γιάννης Πλούταρχος, Χρήστο Μενιδιάτη και Ειρήνη Παπαδοπούλου από 24 Μαρτίου στο Posidonio

0

PLOUTARXOS_POSIDONIO-0316BΜετά από 12 μήνες συνεχών εμφανίσεων κι ένα μικρό break, o Γιάννης Πλούταρχος συνεχίζει στο Posidonio.
Το τραγούδι του, « Μια Καλησπέρα» από το νέο του CD αγαπήθηκε πολύ. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το καινούριο του τραγούδι, «Θέμα χρόνου» που ήδη έχει κατακτήσει τις καρδιές του κόσμου. Η ολοκληρωμένη νέα δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου σε μουσική Φοίβου και με γενικό τίτλο το ομώνυμο τραγούδι «θέμα χρόνου» θα κυκλοφορήσει την ημέρα της πρεμιέρας, στις 24 Μαρτίου. Αναμφισβήτητα, ο νούμερο ένα ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, Γιάννης Πλούταρχος, συνεχίζει να μας ταξιδεύει μέσα από τα τραγούδια του και να δημιουργεί αίσθηση με τις live εμφανίσεις του στο Posidonio!

MENIDIATIS_POSIDONIO 0316Ο Γιάννης Πλούταρχος υποδέχεται στο Posidonio, τον Χρήστο Μενιδιάτη ο οποίος βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Το νέο τραγούδι του Χρήστου Μενιδιάτη «Τα Κλειδιά» είναι πλέον από τα αγαπημένα του κοινού. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το Live CD, του Χρήστου Μενιδιάτη που περιέχει και την παραπάνω επιτυχία του. Ο καλλιτέχνης ετοιμάζει καινούριο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σύντομα.
Μαζί τους, η εκρηκτική, Ειρήνη Παπαδοπούλου που το νέο της τραγούδι «Αμαρτία» έχει κλέψει τις εντυπώσεις καθώς κι ο ανερχόμενος τραγουδιστής, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

eirini-papadopoulou-dilwseisΟ Γιάννης Πλούταρχος με τον Χρήστο Μενιδιάτη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου από την Πέμπτη, 24 Μαρτίου στο Posidonio!
Σίγουρα η απόλυτη διασκέδαση – που χρειαζόμαστε- θα προσφέρεται απλόχερα στο Posidonio κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

POSIDONIO Music Hall
Λ.Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλ. 210 8941033, 210 8941035

Share.