Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος υπογράφει το soundtrack της σειράς «Τα Καλύτερά Μας Χρόνια»

0

«Τα Καλύτερά Μας Χρόνια» υπογράφει ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.

Το original soundtrack της πολυαγαπημένης πλέον σειράς «Τα Καλύτερά Μας Χρόνια» της ΕΡΤ1 κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και το YouTube από τη Ηeaven Μusic.

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος εκτός των τραγουδιών που έχει γράψει τις τελευταίες δύο δεκαετίες, έχει παράλληλα στο ενεργητικό του ένα αρκετά μεγάλο ρεπερτόριο από επιτυχημένα μουσικά θέματα για την εικόνα και το θέατρο.

Το soundtrack περιλαμβάνει φυσικά το ομώνυμο τραγούδι τίτλων «Τα Καλύτερά Μας Χρόνια», σε στίχους και μουσική του συνθέτη, το οποίο τραγουδούν η Ελπίδα και ο Δάκης με τη συμμετοχή της Κατερίνας Παπουτσάκη που πρωταγωνιστεί στη σειρά.

«Τα Καλύτερά Μας Χρόνια», τα πιο νοσταλγικά, τα πιο αθώα και τρυφερά, τα ζούμε στην ΕΡΤ, μέσα από τη συναρπαστική οικογενειακή σειρά μυθοπλασίας, σε σκηνοθεσία της Όλγας Μαλέα, με πρωταγωνιστές τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η σειρά μυθοπλασίας, που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:00, μας μεταφέρει στο κλίμα και στην ατμόσφαιρα των καλύτερων τηλεοπτικών μας χρόνων, και, εκτός από γνωστούς πρωταγωνιστές, περιλαμβάνει και ηθοποιούς-έκπληξη, μεταξύ των οποίων κι ένας ταλαντούχος μικρός.

Ο Μανώλης Γκίνης, στον ρόλο του βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου, του οκτάχρονου Άγγελου, και αφηγητή της ιστορίας, μας ταξιδεύει στα τέλη της δεκαετίας του ’60, όταν η τηλεόραση έμπαινε δειλά – δειλά στα οικογενειακά σαλόνια.

Την τηλεοπτική οικογένεια, μαζί με τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη στους ρόλους των γονιών, συμπληρώνουν η Υβόννη Μαλτέζου, η οποία υποδύεται τη δαιμόνια γιαγιά Ερμιόνη, η Εριφύλη Κιτζόγλου ως πρωτότοκη κόρη και ο Δημήτρης Καπουράνης ως μεγάλος γιος.

Μαζί τους, στο ρόλο της θείας της οικογένειας Αντωνοπούλου, η Τζένη Θεωνά.

Share.