Ο Γιώργος Καραδήμος μας καλεί «Να Εκδηλωθούμε» με ένα αισιόδοξο τραγούδι

0

Ο Γιώργος Καραδήμος μοιράζεται ένα τραγούδι – φάρος για ένα αισιόδοξο μέλλον.

Ο Γιώργος Καραδήμος παρουσιάζει το νέο τραγούδι του «Να Εκδηλωθούμε», σε μουσική του ίδιου και στίχους της εξαιρετικής Σάννυς Μπαλτζή.

Ο καταξιωμένος ερμηνευτής και τραγουδοποιός Γιώργος Καραδήμος επιστρέφει με ένα αισιόδοξο, φωτεινό τραγούδι, προάγγελο του νέου του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει προσεχώς από το Ogdoo Music Group.

Το τραγούδι «Να Εκδηλωθούμε» έχει οπτικοποιηθεί από τη Σαλίνα Γαβαλά.

Ο Γιώργος Καραδήμος είναι ένας πολυσχιδής καλλιτέχνης που έχει δώσει πολλές φορές ως τώρα δείγματα του μεγάλου ταλέντου του, τόσο με τραγούδια του που έχει γράψει και ερμηνεύσει ο ίδιος, όσο και με τραγούδια που έχει εμπιστευθεί σε πολύ σημαντικούς ερμηνευτές.

Το τραγούδι «Να Εκδηλωθούμε» συνιστά μια πολύ δυναμική επανεμφάνιση που θα ακολουθήσει η κυκλοφορία ενός εξαιρετικού άλμπουμ που θα αποτελέσει σταθμό για την πορεία του στην ελληνική μουσική σκηνή.

O ίδιος γράφει για το νέο του τραγούδι τα παρακάτω λόγια:

«“Να Εκδηλωθούμε”… Μια φράση σχεδόν επαναστατική στις μέρες μας κι όμως τόσο αυτονόητη, σχεδόν αναγκαία.

Μας λείπει πολύ η σωματική έκφραση, οι αγκαλιές, η επαφή. Όμως μέσα από αυτή την δύσκολη συνθήκη της πανδημίας, είναι ευκαιρία να επανεκτιμήσουμε ανθρώπους, καταστάσεις και όσα θεωρούσαμε αυτονόητα.

Κάποτε όλο αυτό θα τελειώσει και θα ξανασμίξουμε. Ας μην ξεχάσουμε πως είναι να στερείσαι βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, να φοβάσαι να πλησιάσεις τον συνάνθρωπό σου και να συνυπάρξεις, να στερείσαι από κάθε αυθορμητισμό και παρόρμηση αντί να αγαπάς με πάθος, να νοιάζεσαι και να δίνεσαι ολόψυχα. Με κορμί και ψυχή.

Αυτό το τραγούδι – φάρος για ένα αισιόδοξο μέλλον, το πιο φωτεινό από τον επερχόμενο δίσκο μου, σε υπέροχους στίχους της Σάννυς Μπαλτζή, είναι το πρώτο που επέλεξα να σας συντροφεύει. Εύχομαι να γεμίσει χρώματα τις ζωές σας σ’ αυτή την γκρίζα στιγμή».

Το τραγούδι «Να Εκδηλωθούμε» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Share.