Ο Γιώργος Λιβάνης ερμηνεύει το «Πού Και Πού» με τον πιο αισθαντικό τρόπο

0

Ο Γιώργος Λιβάνης μας μαγεύει ακόμα μία φορά τραγουδώντας το «Πού Και Πού».

Ο Γιώργος Λιβάνης παρουσιάζει την επιτυχία του «Πού Και Πού» σε μία μοναδική acoustic version που κυκλοφορεί μαζί με music video.

Ο ταλαντούχος και αγαπητός λαϊκός τραγουδιστής παρουσίασε τη διαχρονική ερωτική μπαλάντα μέσα από το δικό του, ξεχωριστό, μουσικό πρίσμα τον περασμένο Απρίλιο.

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας, το τραγούδι ξεχώρισε στις προτιμήσεις του κοινού και το ραδιοφωνικό airplay, ενώ το music video μπήκε στα trends του YouTube όπου μετρά σχεδόν 2 εκατομμύρια views.

Το «Πού Και Πού» κυκλοφόρησε πρώτη φορά πριν από 14 χρόνια με την ερμηνεία της Γιάννας Τερζή, έχοντας στη μουσική την υπογραφή του Μάριου Ψιμόπουλου και στους στίχους τη σφραγίδα της Ελένης Γιαννατσούλια.

Τώρα, ο Γιώργος Λιβάνης μας μαγεύει ακόμα μία φορά με το «Πού Και Πού» μέσα από μία acoustic version, ερμηνεύοντάς το εξαιρετικά, πλαισιωμένος από πιάνο, κλαρίνο και τσέλο.

Η ξεχωριστή αυτή έκδοση συνοδεύεται από ένα music video ασπρόμαυρης αισθητικής, σε παραγωγή Μάριου Κουρουνιώτη, που εντείνει το ερωτικό συναίσθημα του τραγουδιού και την αισθαντική ερμηνεία του Γιώργου Λιβάνη.

Τόσο η πρωτότυπη εκδοχή όσο και η acoustic version του «Πού Και Πού» κυκλοφορούν από την Panik Platinum.

Share.