Ο Δήμος Αναστασιάδης ξεκινά εμφανίσεις στο «Οδός Λυσίου – Stairs» – Μαζί του η Μαντώ

0

Μία παρέα, που την ενώνει η μουσική, η θετική ενέργεια και το πάθος.

Ο Δήμος Αναστασιάδης δίνει το σύνθημα για τα πιο παρεΐστικα και κεφάτα βράδια στην Αθήνα, με τις εμφανίσεις του στο «Οδός Λυσίου – Stairs», από το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα. Μαζί του η καταπληκτική Μαντώ.

Με τις προσωπικές επιτυχίες του και τις δυνατές ερμηνείες του, ο χαρισματικός καλλιτέχνης κάνει τα βράδια μας μοναδικά και όλους μας μία παρέα, που την ενώνει η μουσική, η θετική ενέργεια και το πάθος.

Με ένα σπάνιο κράμα ροκ χαρακτήρα με σεβασμό στην ελληνική μουσική παράδοση, έχει δώσει πολύ αγαπημένα τραγούδια όπως το «Αν Μ’ Αγαπάς», το «Τάσεις Καταστροφής», το «Μείνε Δίπλα Μου, το «Φταις», «Μη Χανόμαστε» και πολλά ακόμη με πιο πρόσφατο «Πες», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Μαζί του η ανεπανάληπτη Μαντώ, που θα μας παρασύρει όπως μόνο εκείνη ξέρει, με τη σπουδαία φωνή της, τα προσωπικά της hits και επιλεγμένα κομμάτια από την ελληνική και ξένη δισκογραφία.

Στο νεανικό και fun σχήμα συμπρωταγωνιστούν μερικοί από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, οι Χριστίνα Μηλιού, Nafsica, Γιάννης Τεργιάκης, Ilenia Williams και Μαριάννα Βούλγαρη.

Στα decks βρίσκεται o DJ Dimitris Metaxas.

Η μουσική παράσταση που έχουν ετοιμάσει στο «Οδός Λυσίου – Stairs» (Μνησικλέους 22 & Λυσίου, Πλάκα), συνδυάζει τη διασκέδαση με το καλό τραγούδι, το ξεσήκωμα με τη συγκίνηση και έχει στον πυρήνα της το crossover που συνδέει μουσικούς κόσμους, έτσι όπως μόνο μας έχει συνηθίσει στις ζωντανές εμφανίσεις του ο Δήμος Αναστασιάδης.

Share.