Ο Διονύσης Σαββόπουλος στο «Σπίτι με το Mega» με καλεσμένους – έκπληξη

0

«Σπίτι με το Mega» και τον Διονύση Σαββόπουλο σε στιγμές της μουσικής μας ιστορίας.

Ένας μεγάλος καλλιτέχνης σε μια μεγάλη τηλεοπτική βραδιά το Σάββατο 21 Νοεμβρίου. Ο Διονύσης Σαββόπουλος έρχεται στο «Σπίτι με το Mega», για να παρουσιάσει στις 9 το βράδυ την πρώτη τηλεοπτική του συναυλία.

Στιγμές της μουσικής μας ιστορίας θα απολαύσουμε το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στο «Σπίτι με το Mega». Για πρώτη φορά ο Διονύσης Σαββόπουλος σε μία τηλεοπτική συναυλία με τραγούδια που περιγράφουν στιγμές της ζωής μας.

Τραγούδια όπως το «Ας Κρατήσουν Οι Χοροί», τη «Συννεφούλα», το «Άγγελος Εξάγγελος» αλλά και το μοναδικό «Ζεϊμπέκικο», όλες οι μεγάλες επιτυχίες του Διονύση Σαββόπουλου σε μια μοναδική βραδιά.

Στιγμές της μουσικής μας ιστορίας. Νότες και λόγια που έχουν αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στο πέρασμα του χρόνου.

Κλασικός αλλά και σύγχρονος, ο Διονύσης Σαββόπουλος υποδέχεται στη σκηνή εξαιρετικοί καλλιτέχνες όπως ο Μανώλης Μητσιάς, ο Χρήστος Δάντης, η Βιολέτα Ίκαρη και ο Mente Fuerte.

Επίσης συστήνει τους ταλαντούχους συνεργάτες του, Σάκη Ντοβόλη, Κλαυδία Παπαδοπούλου και Αλεξάνδρα Σιετή και έχει μαζί του τους διακεκριμένους συνοδοιπόρους του, Γιώτη Κιουρτσόγλου και Σταύρο Λάντσια.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος μας ταξιδεύει και μας ψυχαγωγεί με αναπάντεχες καλλιτεχνικές συναντήσεις, υπέροχες μουσικές διασκευές και τραγούδια που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, αλλά και υπέροχες μουσικές διασκευές και τραγούδια που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

«Σπίτι με το Mega» με τον Διονύση Σαββόπουλο το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 21:00 στο Mega.

Share.