Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε κορυφαίο trend στο YouTube τις σχέσεις των ανθρώπων

0

O Κωνσταντίνος Αργυρός μεταφέρει με την εξαιρετική χροιά του τις σκέψεις και τα συναισθήματα όλων.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έβαλε στο μουσικό επίκεντρο τις σχέσεις των ανθρώπων με τη νέα του επιτυχία «Θα ‘Μαι Εδώ», που έγινε Νο. 1 YouTube trend σε λιγότερο από 48 ώρες και θέμα συζήτησης στα social media και το ίντερνετ!

Η εξομολογητική μπαλάντα με το αισιόδοξο μήνυμα ότι ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε, έγινε viral από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας της, αγγίζοντας τις καρδιές του κοινού.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μέσα από το «Θα ‘Μαι Εδώ» βρήκε το μελωδικό τρόπο να εκφράσει όσα σκέφτεται και νιώθει για κάθε άνθρωπο της ζωής του εν μέσω των πρωτοφανών συνθηκών της πανδημίας και του lockdown.

Σε λιγότερες από 48 ώρες, το «Θα ‘Μαι Εδώ» ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο YouTube views και ανέβηκε στο No. 1 των τάσεων, θέση στην οποία παραμένει, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να συνεχίζει το προσωπικό του σερί των μεγάλων επιτυχιών.

Παράλληλα, μεταφέρει με την εξαιρετική χροιά του τις σκέψεις και τα συναισθήματα όλων μας και δείχνει πως η δημιουργία δεν σταματά ποτέ.

Τη μουσική του «Θα ‘Μαι Εδώ» υπογράφουν ο Λευτέρης Κιντάτος με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τους στίχους ο Λευτέρης Κιντάτος με τον Βασίλη Γιαννόπουλο, ενώ τη μικρού μήκους ταινία που το συνοδεύει σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας.

Το «Θα ‘Μαι Εδώ» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Platinum.

Share.