Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης απαντάει στις ερωτήσεις του κοινού

0

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης σε ένα Q&A με τους θαυμαστές του.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης ζήτησε πρόσφατα από το κοινό να του στείλει ερωτήσεις και σήμερα ανέβασε το video με τις απαντήσεις του.

Ο 18χρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός αγαπήθηκε από τον κόσμο μέσα από τα social media και μέσα στο φθινόπωρο έκανε την πρώτη του επίσημη κυκλοφορία από τη δισκογραφική οικογένεια της Cobalt Music.

Το πρώτο single του Κωνσταντίνου Παντελίδη έχει τον τίτλο «Κι Αν Με Μισώ» και έχει ξεχωρίσει στο YouTube, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από μισό εκατομμύριο προβολές μέσα σε πέντε περίπου εβδομάδες από την κυκλοφορία του.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης απάντα τώρα στις ερωτήσεις των θαυμαστών του που θα ήθελαν να τον γνωρίσουν καλύτερα και λύνει κάθε απορία τους.

«Με έγραψαν οι γονείς μου σε ηλικία περίπου 7-8 ετών σε ωδείο για να μάθω κλασική κιθάρα και στην πορεία όσο μεγάλωνα έμπαινε το τραγούδι μέσα στη ζωή μου», λέει για την ενασχόλησή του με τη μουσική.

Όσον αφορά την έμπνευση για τα τραγούδια του, εξηγεί: «Συνήθως όταν είμαι στεναχωρημένος γράφω τραγούδια, όταν είμαι χαρούμενος θέλω να βγω έξω με τους φίλους μου. Είναι και προσωπικά συναισθήματα, αλλά και ιστορίες που μου έχουν διηγηθεί φίλοι μου κατά καιρούς».

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης αποκαλύπτει επίσης πού θα ήθελε να πάει διακοπές, ποια ομάδα υποστηρίζει, αλλά και τον αγαπημένο του τραγουδιστή.

Δείτε όλες τις απαντήσεις του εδώ:

Share.