Ο Κώστας Λειβαδάς παρουσιάζει το νέο άλμπουμ «Περιοδεία Εντός»

0

«“Περιοδεία Εντός” θα πει αρχίζω πάλι από την αρχή», εξηγεί ο Κώστας Λειβαδάς.

Ο Κώστας Λειβαδάς κυκλοφορεί το δέκατο προσωπικό του άλμπουμ.

Είναι ο δημιουργός τόσων κλασσικών πια τραγουδιών που αγαπήσαμε με τη φωνή του, όπως τα «Κάθε Μπαλκόνι Έχει Άλλη Θέα», «Το Καράβι Για Την Φολέγανδρο», «Ο Τελευταίος Να Κλείσει Την Πόρτα».

Είναι επίσης δημιουργών τραγουδιών που αγαπήσαμε από τους Ελεονώρα Ζουγανέλη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώργο Δημητριάδη, Μανώλη Λιδάκη, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Γιώτα Νέγκα, και πολλών άλλων υπέροχων ερμηνευτών και τραγουδοποιών, όπως τα «Η Επιμονή Σου», «Είναι Εντάξει Μαζί Μου», «Εγώ Σ΄ Αγάπησα Εδώ», «Πιάσε Με», «Σαν Να Μην Πέρασε Μια Μέρα», «Για Να Σε Συναντήσω», «Μοίρα Μου Έγινες» και «Έχω Άνθρωπο».

Ο Κώστας Λειβαδάς ξεκινάει τώρα μια «Περιοδεία Εντός» σε 16 σταθμούς, μέσα στην οποία συναντάει τους αγαπημένους του συνεργάτες και φίλους Ελένη Τσαλιγοπούλου, Κώστα Μακεδόνα, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Τάσο Σκούρα και πολλούς αγαπημένους φίλους μουσικούς.

Ένα άλμπουμ, που περνάει αβίαστα σαν σερφάρισμα από όλα τα μουσικά είδη που αγαπάει ο δημιουργός και που σφιχτά δεμένα μέσα απ’ την ματιά και την ψυχή του γίνονται ένα.

Κώστας Λειβαδάς - Kostas Leivadas - Hit Channel

Ο Κώστας Λειβαδάς γράφει στο σημείωμά του:

«“Περιοδεία Εντός”, θα πει αρχίζω πάλι από την αρχή, περνάω μέσα μου ξανά από όλες τις μεγάλες μου αγάπες και εντοπίζω ξανά αυτά που με σημάδεψαν και με διαμόρφωσαν…

Άλλοτε όπως τα νιώθω σήμερα, άλλοτε χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα, άλλοτε επαναπροσδιορίζοντάς τα. Και μέσα από τους σταθμούς, πόση δύναμη έχει και τι μεγάλη γιορτή γεννάει – μέσα από πληγές και συγκρούσεις – το να βρίσκεις ότι όλες σου οι αγάπες έχουν γίνει μια. Ένα πρόσωπο, μια ταυτότητα, ένας εαυτός…

“Περιοδεία Εντός” θα πει σερφάρω μέσα μου ακολουθώντας το πνεύμα των μεγάλων μου ηρώων και των πολύ δικών μου ανθρώπων, στο ποτάμι της μουσικής και του τραγουδιού, εκεί που καμιά εξωτερική συνθήκη δεν μπορεί να με απειλήσει».

Ο δίσκος περιλαμβάνει τα ήδη αγαπημένα τραγούδια «Όσο Δεν Είμαστε Μαζί», «Σαν Το Νησί Του Καθενός», «George Floyd» και «Αν Εμείς Χωρίσουμε».

Τη μουσική και τους στίχους του άλμπουμ «Περιοδεία Εντός» υπογράφει ο Κώστας Λειβαδάς, με τη φιλική συμμετοχή του σπουδαίου στιχουργού Κώστα Φασουλά καθώς και της νεότερης Αγλαΐας Σφήκα.

Κυκλοφορεί από τη Walnut Entertainment.

Share.