Ο Κώστας Λειβαδάς τραγουδά για «Τα Βράδια Που Θα Λείπεις»

0

Ένα κάλεσμα για συνάντηση από τον Κώστα Λειβαδά.

Ο αγαπημένος Κώστας Λειβαδάς υποδέχεται τον Ιούλιο με ένα τραγούδι σε καθαρό ουρανό.

Ο Κώστας Λειβαδάς, συνθέτης από τους πιο χαρισματικούς της γενιάς του, τραγουδοποιός μοναδικός που έγραψε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής μουσικής σκηνής του σήμερα, παρουσιάζει το νέο τραγούδι «Τα Βράδια Που Θα Λείπεις».

Το τραγούδι ανήκει στο πιο εξωστρεφή, φωτεινό και εξομολογητικό προσωπικό το δίσκο των τελευταίων χρόνων, όπως τον χαρακτηρίζει και ο ίδιος, με τίτλο «Περιοδεία Εντός».

Τους στίχους και τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Κώστας Λειβαδάς επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά την πολύπλευρη μουσική προσωπικότητα του.

Την οπτικοποίηση του τραγουδιού επιμελήθηκε ο Δημήτρης Μασούρας.

Ο Κώστας Λειβαδάς  γράφει στο προσωπικό σημείωμά του: «Το τραγούδι “Τα Βράδια Που Θα Λείπεις”, μέσα από το βάσανο της απόστασης, κυριολεκτικής και μεταφορικής, διατυπώνει μια πρόσκληση, ένα κάλεσμα για συνάντηση. Ένα κάλεσμα σε απελευθέρωση από τον βίαιο κλοιό που δεν μας αφήνει να ζήσουμε την ζωή μας όπως πραγματικά θέλουμε, τρέχοντας πάντα πίσω από τις ανάγκες και τις εμμονές μας».

«Είναι μια προσευχή που περιμένει να εισακουστεί, που πολλές φορές φτάνει εκεί που πρέπει αλλά εμείς δεν είμαστε παρόντες. Και αυτό ειδικά για ανθρώπους που έχουν προσπαθήσει μαζί και θέλουν να είναι μαζί είναι κρίμα να κριθεί άδοξα. Μπαίνουμε ο ένας στη θέση του άλλου λοιπόν και φύγαμε! Καλό καλοκαίρι!», συνεχίζει.

Το τραγούδι «Τα Βράδια Που Θα Λείπεις» και το άλμπουμ «Περιοδεία Εντός» του Κώστα Λειβαδά κυκλοφορούν από τη Walnut Entertainment.

 

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Share.