Ο Κώστας Μαρτάκης ανάβει «Δυο Φωτιές» με νέα επιτυχία που ξεχωρίζει

0

Ο Κώστας Μαρτάκης εξελίσσεται καλλιτεχνικά και αποδεικνύει ότι έχει πολλά ακόμη να προτείνει.

«Δυο Φωτιές» ανάβει ο Κώστας Μαρτάκης με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που αφήνει σημάδια από το πρώτο άκουσμα.

Τους τελευταίους μήνες, ο γοητευτικός τραγουδιστής με την ακαταμάχητη σκηνική παρουσία «Άξιζε» να μας κρατήσει συντροφιά με μία μεγάλη επιτυχία με τον ίδιο τίτλο που έχει μονοπωλήσει τις ραδιοφωνικές συχνότητες και έχει καθιερωθεί επί είκοσι εβδομάδες στην κορυφαία εικοσάδα του ελληνικού Airplay Chart.

Ύστερα από τις καλοκαιρινές εμφανίσεις του στην παραλιακή μαζί με τον Χρήστο Χολίδη, ο Κώστας Μαρτάκης κάνει την έκπληξη και δελεάζει με μία δημιουργία που «ξεχειλίζει» από πάθος και ρυθμό.
Δυο φωτιές, μια ζωή

Στην πιο δημιουργική καμπή της πορείας του, ο Κώστας Μαρτάκης ανάβει… «Δυο Φωτιές» με το νέο τραγούδι του, καθώς αναδεικνύει το πολύπλευρο ταλέντο του και αποδεικνύει ότι έχει πολλά ακόμη να προτείνει: «Εξελίσσεται σε ένα σύγχρονο λαϊκό είδωλο, με τη διαχρονικά βελούδινη χροιά και την άμεση ερμηνεία του», προσθέτει το δελτίο τύπο της δισκογραφικής εταιρείας του.

Το single υπογράφει το δίδυμο των επιτυχιών που έδωσε στον καλλιέχνη το «Άξιζε». Η μουσική ανήκει στον ταλαντούχο Γιάννη Φρασέρη και οι στίχοι στον έμπειρο Βαγγέλη Κωνσταντινίδη.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από το Μάρτιο, ο Κώστας Μαρτάκης μπαίνει σε τροχιά καινούριου δίσκου και το «Δυο Φωτιές» είναι το δεύτερο τραγούδι που τον προμηνύει. Τη σκηνοθεσία του video clip ανέλαβε ο Φώτης Φωτόπουλος, προσδίδοντας μία ιμπρεσιονιστική ματιά.

Κυκλοφορεί από την Panik Platinum.
Από το φθινόπωρο, ο Κώστας Μαρτάκης θα συνοδεύει -μαζί με την Demy- τον Νίκο Βέρτη στις εμφανίσεις του στο «YTON».

Share.