Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο «Fantasia» – Μαζί του ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Ήβη Αδάμου

0

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ξεκινάει εμφανίσεις στο «Fantasia».

Τo πλήρως ανακαινισμένο «Fantasia» υποδέχεται τον Νίκο Οικονομόπουλο, την απόλυτη φωνή, στην επάνοδό του στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Ο καλλιτέχνης με τις μεγάλες επιτυχίες, τα αγαπημένα λαϊκά τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από τις ξεχωριστές ερμηνείες του, ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο «Fantasia» την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ανεβαίνει στη σκηνή του «Fantasia» έχοντας προσθέσει στο ρεπερτόριό του τη νέα επιτυχία «Από Έρωτα…», μια δυναμική ερωτική λαϊκή μπαλάντα που μόλις κυκλοφόρησε και έχει ήδη αποσπάσει τα πιο θετικά σχόλια.

Δίπλα του ο ταλαντούχος Πέτρος Ιακωβίδης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες και τραγουδοποιούς της Ελλάδας.

Μαζί του επίσης η Ήβη Αδάμου, ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της pop σκηνής με μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες.

Το «Fantasia», τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις συστάσεις της πολιτείας, θα αποτελέσει τον πιο hot προορισμό διασκέδασης στην νυχτερινή Αθήνα.

Σημειώνεται ότι η είσοδος στον χώρο γίνεται υποχρεωτικά με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Όλο το προσωπικό του «Fantasia» είναι πλήρως εμβολιασμένο για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος θα εμφανίζεται στο «Fantasia» κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Διεύθυνση Προγράμματος: Βασίλης Θεοδωράκογλου
Art Director: Nick Marianos

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Share.