Ο Στέλιος Ρόκκος έρχεται στο «Σπίτι με το Mega» – Όσα θα δούμε

0

Ο Στέλιος Ρόκκος ετοίμασε μια ξεχωριστή βραδιά.

Ο αγαπημένος Στέλιος Ρόκκος έρχεται το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο «Σπίτι με το Mega» και φέρνει… «Σμαράγδια Και Ρουμπίνια» κάνοντας μια αναδρομή σε όλες του τις επιτυχίες.

Ο απόλυτος ερμηνευτής και τραγουδοποιός μας ξεσηκώνει, μας συγκινεί και μας ταξιδεύει σε μία μοναδική βραδιά γεμάτη με τις διαχρονικές επιτυχίες του.

Από το «Έτσι Αγαπάω Εγώ» και το αγαπημένο «Έμεινα Εδώ» ο Στέλιος Ρόκκος κάνει μια αναδρομή σε όσα τραγούδια λατρέψαμε μέσα στα σχεδόν 30 χρόνια της μουσικής του πορείας για να έρθει μέχρι το σήμερα, τραγουδώντας το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Δεν Φοβήθηκα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ένας από τους πιο καταξιωμένους μουσικούς και τραγουδιστές στην Ελλάδα, βάζει τη δική του σφραγίδα σε λαϊκά τραγούδια που αγαπάμε όλοι, τα οποία αποκτούν μία πιο ροκ διάθεση.

Επίσης συνδέει παραδοσιακά ακούσματα με απρόβλεπτές μουσικές επιλογές και μαζί με τις μεγάλες του επιτυχίες συνθέτουν ένα μουσικό παζλ ειδικά για τους τηλεθεατές του Mega.

Κι επειδή οι καλύτερες μουσικές διαδρομές είναι πάντα με παρέα, ο Στέλιος Ρόκκος υποδέχεται τον σπουδαίο ερμηνευτή του δημοτικού τραγουδιού Γιάννη Καψάλη, την Ασπασία Στρατηγού και τον Steven από τους My Excuse.

Στη βραδιά συμμετέχουν επίσης ο Αντώνης Βλάχος και η Στεφανία Ρίζου.

Αυτό το Σάββατο είστε όλοι καλεσμένοι στο «Σπίτι Με Το Mega» γιατί οι «Μεγάλες Αγάπες» δεν τελειώνουν.

Share.