Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο open air stage του «Μύλου»

0

Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβούν ο Φοίβος Δεληβοριάς και τα τραγούδια του.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για μία μοναδική εμφάνιση, την Τρίτη 28 Ιουλίου στο open air stage (Βαβυλωνία) του «Μύλου».

Ο Φοίβος Δεληβοριάς φτιάχνει ένα πολύ προσωπικό σκηνικό – άλμπουμ, από όπου περνούν πρόσωπα και μέρη που αιχμαλωτίστηκαν από τον ωτακουστή και οφθαλμολάγνο τραγουδοποιό από το ’89 έως εδώ.

Μέσα από παλιά, αλλά και ολοκαίνουργια ακυκλοφόρητα τραγούδια, γνωστοί και άγνωστοι ήρωες μιας πραγματικότητας που συνήθως δεν της ρίχνουμε δεύτερη ματιά, όλοι θα είναι εκεί πρωταγωνιστές και εκτεθειμένοι, τραγουδώντας για τον «βίο του διπλανού» κι ας τηρούν πια τις αποστάσεις.

Με τη φόρτιση λοιπόν της απόστασης και με την ανυπομονησία για την επιστροφή στους άλλους, ο Φοίβος Δεληβοριάς και τα τραγούδια του έρχονται να σας συναντήσουν.

Μαζί τους θα έχει τους συνεργάτες του: τον Κωστή Χριστοδούλου στα πλήκτρα, τον Σωτήρη Ντούβα στα τύμπανα, τον YoelSotoστο μπάσο, τον Κώστα Παντέλη στις κιθάρες και τη Νεφέλη Φασούλη στο τραγούδι.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί  κάτω από τα μέτρα προστασίας που έχει ανακοινώσει ο ΕΟΔΥ, καθώς η τήρηση των μέτρων ατομικής και συλλογικής προστασίας αποτελεί μέριμνα όλων. Ο χώρος θα υποδεχτεί μόνο καθήμενους και όχι όρθιους θεατές .

Ώρα προσέλευσης: 20:00
Ώρα έναρξης 21:00

Πληροφορίες

Τιμές εισιτηρίων
Ταμείο: 14 €
Προπώληση: 12 €

Σημεία Προπώλησης:
– Σάρωθρον, Cafe bar (Κατούνη 17,Λαδάδικα)
– Ηλιοτρόπιο, Cafe bar (πλατεία Ναυαρίνου 14)
– Διώροφον, Cafe bar (Κερασούντος 81, Καλαμαριά)
– Παπασωτηρίου, ζαχαροπλαστείο, (Αντώνη Τρίτση 100, Εύοσμος)
– Ελιά Λεμόνι (Μ. Μπότσαρη 19)
– Calderon coffee and more (Επταπυργίου 82, Συκιές)

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνείτε στο τηλ.: 2310 510081

Share.