Ο Φοίβος Δεληβοριάς φιλοξενεί στο Θέατρο «Άλσος» τον Φοίβο Δεληβοριά

0

Η μεγάλη συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά στην Αθήνα.

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου και για μία μόνο μεγάλη συναυλία, ο Φοίβος Δεληβοριάς φιλοξενεί στο Θέατρο «Άλσος» τον… Φοίβο Δεληβοριά και ξανασυναντιέται επιτέλους με τα τραγούδια του.

Στο χώρο του «Άλσους» που ως «Tαρατσάρχης» φιλοξένησε τόσους φίλους και συναδέλφους τα τελευταία δύο καλοκαίρια, επιλέγει να φιλοξενήσει για μια βραδιά τον εαυτό του – ή μάλλον τους εαυτούς του, όπως αυτοί ξεδιπλώθηκαν μέσα από την μικρή προσωπική του ιστορία.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς λοιπόν της «Παρέλασης» συναντιέται με εκείνον του «Χάλια», εκείνος του «Καθρέφτη» με εκείνον του «Αόρατου Ανθρώπου» και η «Καλλιθέα» δίνει τη σκυτάλη στον καινούργιο δίσκο του «Μόνο Ψέματα», που θα κυκλοφορήσει επιτέλους το χειμώνα και από τον οποίο θα δοθεί μια έντονη πρόγευση στη συναυλία του «Άλσους».

Ενάμιση χρόνο μετά τις τελευταίες προσωπικές του εμφανίσεις στο «Κύτταρο», ο τραγουδοποιός ξαναπιάνει το νήμα της δικής του αφήγησης.

Στο πλευρό του έχει την αδιαίρετη μπάντα του: τον Σωτήρη Ντούβα στα τύμπανα, τον Κωστή Χριστοδούλου στα πλήκτρα, τον Κώστα Παντέλη στην κιθάρα και τον Yoel Soto στο μπάσο.

Με τη Νεφέλη Φασούλη και τον «Κόσμο» της να προσθέτει ήχους και γρίφους στους δικούς του και με ορισμένα τραγούδια που από μικρός αγαπάει να ανοίγουν το δρόμο στο λαβύρινθο, ο Φοίβος Δεληβοριάς ξανασυναντιέται με τους πιο «δικούς» του, αδιαμεσολάβητα, φορτισμένα και χωρίς καμία μεταμφίεση.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, λοιπόν, φιλοξενεί τον Φοίβο Δεληβοριάς στο Θέατρο «Άλσος» την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου και οι φίλοι των τραγουδιών του καλούνται να γίνουν πλοηγοί στη διαδρομή.

Φοίβος Δεληβοριάς - Foivos Delivorias

Θέατρο «Άλσος»
Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Ώρα έναρξης παράστασης: 21.00
Ώρα εισόδου κοινού: 19.00

Προπώληση: viva.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
210 8831487 & 210 8227471

Share.