Ο Χρήστος Μενιδιάτης επιστρέφει με καινούργιο single.

0

«Δύο Δρόμοι» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Χρήστου Μενιδιάτη που θα αγγίξει τις πιο ευαίσθητες χορδές σας και θα σας ξυπνήσει δυνατά συναισθήματα.

Μετά την επιτυχημένη διασκευή που έκανε στο τραγούδι «Τα Κλειδιά» του Θοδωρή Κοτονιά, ο Χρήστος Μενιδιάτης συνεργάζεται για ακόμα με τον ερμηνευτή και τραγουδοποιό.

Ο Θοδωρής Κοτονιάς υπογράφει τους στίχους και τη μουσική στο τραγούδι «Δύο Δρόμοι», την επιμέλεια της παραγωγής και την ενορχήστρωση ανέλαβε ο Κώστας Μποσνάκης ενώ τη διεύθυνση της παραγωγής είχε ο Νίκος Μακράκης.

«Το μυαλό μου λέει κράτα κι η καρδιά μπορείς περπάτα… Το μυαλό μου λέει πίσω μα η καρδιά πως θα νικήσω {…} Είναι πάντα δύο δρόμοι, μανιασμένοι οικοδόμοι με γκρεμίζουνε… Γιατί ξέρω όποιο κι αν πάρω ούτε έρωτα, ούτε χάρο δε χαρίζουνε…»

Το νέο single του Χρήστου Μενιδιάτη απέκτησε εικόνα με τη σκηνοθετική ματιά του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Στο video clip για το «Δύο Δρόμοι» βλέπουμε ένα ζευγάρι που προσπαθεί να επιλέξει έναν από τους δύο δρόμους, της καρδιάς ή του μυαλού.

Οι «Δύο Δρόμοι» είναι εδώ και εσείς θα επιλέξετε ποιον από τους δύο θα ακολουθήσετε.

Το νέο τραγούδι του Χρήστου Μενιδιάτη με τίτλο «Δύο Δρόμοι» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Heaven Music.

Share.