Ο Ed Sheeran κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Shivers»

0

Ένα κυριολεκτικά ηλεκτρισμένο μουσικό βίντεο συνοδεύει το νέο τραγούδι του Ed Sheeran.

Ο Ed Sheeran κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Shivers».

Το «Shivers» είναι το δεύτερο επίσημο single από το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ του Ed Sheeran, με τίτλο «=» (Equals), που θα που θα κυκλοφορήσει από την Atlantic Records / Warner Music στις 29 Οκτωβρίου.

Σε παραγωγή των Ed Sheeran, Steve Mac και FRED, το ακαταμάχητο τραγούδι πραγματεύονται την ευφορία του συναισθήματος του έρωτα, με τον αστέρα της pop να τραγουδά πάνω από τα δυνατά έγχορδα και το ζωηρό χτύπημα της κιθάρας του.

Για το μουσικό βίντεο του «Shivers», ο Ed Sheeran συνεργάζεται για άλλη μια φορά με τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Dave Meyers, ο οποίος επιμελήθηκε πρόσφατα το βίντεο για το «Bad Habits»

Το βίντεο αποτυπώνει στην οθόνη με πληθωρικό τρόπο ένα φαντασμαγορικό αλλά και θυελλώδες ειδύλλιο μεταξύ του Βρετανού τραγουδιστή και της Αμερικανίδας ηθοποιού AnnaSophia Robb, που περιλαμβάνει τα πάντα. Το αποτέλεσμα είναι κυριολεκτικά ηλεκτρισμένο.

Bad Habits», το οποίο συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του. Το μουσικό βίντεο του τραγουδιού μετρά πάνω από 150 εκατομμύρια προβολές και έλαβε 4 υποψηφιότητες ενόψει των φετινών MTV Video Music Awards, συμπεριλαμβανομένης μίας υποψηφιότητας για του πολυπόθητο βραβείο του Βίντεο της Χρονιάς.

Το «Bad Habits» έχει ανέβει στο No. 2 του αμερικανικού Billboard Hot 100, ενώ στην πατρίδα του Ed Sheeran, στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει παραμείνει στο Νo. 1 για τον εκπληκτικό αριθμό των 10 συνεχόμενων εβδομάδων, αποτελώντας το τραγούδι με τη μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής στην κορυφή μετά το 2019.

Αξιοσημείωτη επιτυχία σημειώνει το «Bad Habits» και στην Ελλάδα, όπου έχει συμπληρώσει δύο συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Διεθνούς Airplay Chart.

Share.