Ο Eminem κυκλοφορεί το άλμπουμ – έκπληξη «Music To Be Murdered By – Side B»

0

Μια deluxe έκδοση για το άλμπουμ «Music To Be Murdered By» του Eminem με 16 νέα τραγούδια.

Ο Eminem κάνει για ακόμα μια φορά την έκπληξη και κυκλοφορεί το «Music To Be Murdered By – Side B», το δεύτερο άλμπουμ του για το 2020.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια deluxe έκδοση της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς του στην οποία περιέχονται συνολικά 36 τραγούδια, τα 20 τραγούδια από το «Music To Be Murdered By» και άλλα 16 καινούργια κομμάτια.

Το «Music To Be Murdered By» κυκλοφόρησε από τις Shady Records, Aftermath Entertainment και Interscope Records / Universal Music στις 17 Ιανουαρίου 2020 και έκανε ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για να γίνει το δέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή του συγκεκριμένου chart.

Τα νέα τραγούδια του «Music To Be Murdered By – Side B» διακατέχονται από την επιθετικότητα και τον δηκτικό λόγο που αναμένει κανείς από τον θρυλικό ράπερ, έχοντας επιπλέον το επίκαιρο στοιχείο μέσα από τις αναφορές στο λεξικό της πανδημίας: κοινωνική αποστασιοποίηση, αντισηπτικό χεριών, καραντίνα κ.ά.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του, ο Eminem αποκαλύπτει το music video για το τραγούδι «GNAT» σε σκηνοθεσία του Cole Bennett.

Ο Eminem συνεργάζεται στο «Music To Be Murdered By – Side B» με παλιούς και νέους φίλους του όπως ο Dr. Dre, ο Ty Dolla $ign, η Skylar Grey και ο DJ Premier, μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι στο αρχικό άλμπουμ συμμετείχαν ονόματα όπως ο εκλιπών Juice WRLD (στο «Godzilla»), ο Ed Sheeran, ο Anderson .Paak και αρκετοί ακόμα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ο τίτλος του «Music To Be Murdered By» είναι μια ωδή στον ομώνυμο δίσκο του σπουδαίου σκηνοθέτη Alfred Hitchcock από το 1958.

Ακούστε και τα 36 τραγούδια του «Music To Be Murdered By – Side B» παρακάτω:

Share.