Ο KG παρουσιάζει το single και music video «Minimal»

0

Άλλο ένα hit για τον KG.

Το εκρηκτικό «Minimal» είναι το πέμπτο single του KG.

Η νέα κυκλοφορία έρχεται μετά τα singles «Win Win» και «Milly», τη συμμετοχή του KG στο «Boom» του Johnny King με τους Greg και Mc Daddy και τη συνεργασία του με τον ΕΠΙΘΕ και τον Johnny King στο «Panamera».

Τη μουσική του «Minimal» υπογράφει ο Teo Tzimas και οι στίχοι ανήκουν στον ίδιο τον ΚG. Την παραγωγή έχουν κάνει ο Teo Tzimas και ο Πάρης Κάλπος, ενώ η μίξη και το mastering έγιναν από τον Πάρη Κάλπο.

Το επίσημο music video για το «Minimal» έχει τη σκηνοθεσία του Jim Georgantis και βρίσκεται ήδη στα trending videos του ελληνικού YouTube.

Να αναφερθεί επίσης ότι το single βρίσκεται στις editorial λίστες του Spotify «New Music Friday Greece» και «Hot Greek Rap».

Όπως όλα δείχνουν το νέο τραγούδι του KG ήρθε να κάνει όχι «Minimal», αλλά «Grande» επιτυχία, όπως είναι και ο τίτλος της επερχόμενης συνεργασίας του με τους KINGS και την Κατερίνα Στικούδη, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021.

Το «Minimal» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Lemon Music και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Share.