«Πάμε (Vamos)» Το πρώτο τραγούδι του νέου hot boyband “The Players”

0

Η Έλενα Παπαρίζου και οι KINGS σε συνεργασία με την Minos EMI / Universal δημιούργησαν το νέο hot boyband της πόλης!

Η «number one» ντίβα της ποπ στην Ελλάδα, η Έλενα Παπαρίζου, και οι «βασιλιάδες» της ελληνικής δισκογραφίας, οι KINGS, ως scouters στο πλαίσιο του νέου project της Amita Motion «Back 2 Bands», δημιούργησαν τους “The Players”, το ανερχόμενο boyband της ελληνικής δισκογραφίας που έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων!
Το πρώτο τους single με τίτλο «Πάμε (Vamos)» σε μουσική του Teo Tzima και σε στίχους των KINGS μόλις κυκλοφόρησε και οι ίδιοι δηλώνουν πανέτοιμοι να «πάνε πιο ψηλά» μαζί σας! Vamos!
Οι “The Players” είναι οι: Παναγιώτης Χατζήπαπας, Γιώργος Βιδάλης και Κωνσταντίνος Γρηγορίου.

Ακούστε το τραγούδι τους στην επίσημη σελίδα των The Players στο Facebook:

Ακούστε το πρώτο single των Τhe Players με τίτλο “Πάμε (Vamos)” και επιλέξτε, με comment, ανάμεσα σε δυο concept για το πρώτο τους video clip! Boys have fun vs. City love! Ένας τυχερός-ή θα κληρωθεί για να συναντήσει τους The Players κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αλλά KAI να κερδίσει επιπλέον μια δωροεπιταγή προϊόντων τεχνολογίας! Vote Now! #back2bands #eimastethetikienergeia #amitamotion[Όροι διαγωνισμού @ https://thetikienergeia.gr/Document/Task2VideoClip]«Κάνοντας comment συμμετέχεις στο Διαγωνισμό & δηλώνεις ότι έχεις διαβάσει & αποδέχεσαι τους όρους συμμετοχής και συναινείς στη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής στο Διαγωνισμό.»

Posted by The Players on Mittwoch, 5. Juli 2017

Share.