Πάνος Μουζουράκης: Δείτε το εμπνευσμένο video clip για το «Μπερδεμένος»

0

Ο Πάνος Μουζουράκης καθρεφτίζει τον «Μπερδεμένο» άνθρωπο του σήμερα.

Ο Πάνος Μουζουράκης δηλώνει «Μπερδεμένος» στο νέο του video clip… ή μήπως όχι;

Το ολοκαίνουργιο single του Πάνου Μουζουράκη σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, που έχει ξεχωρίσει τις τελευταίες εβδομάδες στα ελληνικά ραδιόφωνα αλλά και τις streaming πλατφόρμες, είναι πλέον διαθέσιμο και στο YouTube μέσα από ένα εντυπωσιακό video clip.

Ο πάντα ανατρεπτικός Πάνος Μουζουράκης μέσα από την ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του Κώστα Καρύδα καθρεφτίζει τον «Μπερδεμένο» άνθρωπο του σήμερα.

Ένα σήμερα στο οποίο όλοι μηχανικά παλεύουν για τους στόχους και τα όνειρά τους, χωρίς να γνωρίζουν τι πραγματικά είναι αυτό που ουσιαστικά θέλουν στη ζωή τους.

Και εκεί που όλα φαίνονται «μπερδεμένα», έρχεται η αγάπη. Αυτή που φωτίζει το παρόν και το μέλλον μας, και μας δείχνει τον δρόμο προς την αλήθεια.

Το σενάριο ανήκει στον Πάνο Μουζουράκη και τον Κώστα Καρύδα, οι οποίοι εμπνεύστηκαν το εξώφυλλο του Δημήτρη Παναγιωτακόπουλου για το digital single «Μπερδεμένος».

Το single «Μπερδεμένος» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Το σημείωμα των συντελεστών

Ο Πάνος Μουζουράκης, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος γράφουν:

«“Μπερδεμένος” λοιπόν. Όπως ο καιρός. Όπως όλοι μας. Δε θα μπορούσαμε οι τρεις μας να διαλέξουμε διαφορετική εποχή για να συναντηθούμε. Έπρεπε ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, να κλειστούμε στα σπίτια μας και να αποφασίσουμε πώς δεν έχει νόημα να αναβάλλουμε άλλο αυτά που θέλουμε τόσο πολύ να κάνουμε.

«Μπερδεμένοι κι οι τρεις. Όπου όλοι κι εμείς. Έτσι κι αλλιώς οι δρόμοι μας πάντα μπερδεμένοι ήταν μέσα στα χρόνια, με ένα σωρό διαφορετικούς τρόπους. Κι ήρθε η στιγμή αυτές τις παράλληλες διαδρομές να τις μπερδέψουμε ακόμα περισσότερο και να τις κάνουμε τραγούδια.

«Η χαρά μας μεγάλη! Όση κι η ανυπομονησία μας! Κι από τα σύννεφα πετάμε πιο ψηλά!»

Share.