«Πέρασε Ο Καιρός»: Ο Βασίλης Καρράς κυκλοφορεί νέα επιτυχία – ύμνο

0

Ο Βασίλης Καρράς συνεχίζει ακάθεκτος να κυκλοφορεί επιτυχίες που αγκαλιάζονται από όλους, όσο και αν «Πέρασε Ο Καιρός».

Παρόλο που «Πέρασε Ο Καιρός», ο Βασίλης Καρράς εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο αγαπημένες μορφές στο λαϊκό τραγούδι.

Ένας αυθεντικός καλλιτέχνης με αναλλοίωτη αξία, μία από τις καθολικά αναγνωρισμένες φυσιογνωμίες στην ελληνική μουσική, με φανατικό κοινό που τον ακολουθεί σταθερά εδώ και τέσσερις δεκαετίες.

Το φετινό καλοκαίρι, ο Βασίλης Καρράς γιόρτασε σαράντα χρόνια πορείας στη μουσική μαζί με τους ανώνυμους φίλους του που γέμισαν ασφυκτικά το Θέατρο Πέτρας και το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, αλλά και τους επώνυμους συναδέλφους του που τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Ένα ποικίλο φάσμα καλλιτεχνών, όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Νίκος Μακρόπουλος και άλλοι παρευρέθηκαν και τραγούδησαν στη μεγάλη γιορτή του λαϊκού βάρδου.

«Θυμήσου κάποτε με φώναζες αγάπη…»

Συνεπής στο ετήσιο ραντεβού με τους ακροατές, ο Βασίλης Καρράς προσθέτει στο μακρύ κατάλογο του ρεπερτορίου του καινούρια κυκλοφορία, προς ανταμοιβή της αμέριστης αγάπης του κόσμου που παραμένει αμείωτη, όσο και αν «Πέρασε Ο Καιρός».

Έχει συμπληρώσει τέσσερις δεκαετίες ενασχόλησης με το τραγούδι, όμως συνεχίζει ακάθεκτος να κυκλοφορεί επιτυχίες που αγκαλιάζονται από όλους, όπως το «Επιλογή Μου», το «Απ’ Το Βορρά Μέχρι Το Νότο» και «Τα Καλύτερα Ταξίδια».

Το ίδιο προβλέπεται να συμβεί και με το ολοκαίνουριο τραγούδι «Πέρασε Ο Καιρός», αφετηρία για ένα ταξίδι σε άλλα μέρη με όχημα το πηγαίο μέταλλο της φωνής του Βασίλη Καρρά, που υπογράφει ιδιοχείρως τη μουσική και τους στίχους.

Το «Πέρασε Ο Καιρός» έχει κάνει αίσθηση από τη δημοσίευση του teaser και τώρα που αποκαλύφθηκε ολόκληρο θέτει υποψηφιότητα για τον «ύμνο» του χειμώνα. Το τραγούδι προμηνύει τη νέα δισκογραφική δουλειά του Βασίλη Καρρά που θα γίνει πραγματικότητα πολύ σύντομα.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Share.