Παντελής Κυραμαργιός και Small Chanter σε ένα Dark Christmas Session «Για την Κατερίνα»

0

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί για την ενίσχυση της οικογένειας της Κατερίνας.

Το χριστουγεννιάτικο session με τίτλο «Dark Christmas» είναι ένα live που στήθηκε με την πρωτοβουλία του τραγουδοποιού Γρηγόρη Ψαλτάκου (Small Chanter), του Παντελή Κυραμαργιού και των σκηνοθετών Γιάννη Μαργετουσάκη και Θάνου Λυμπερόπουλου.

Πρόκειται για ένα live που μαγνητοσκοπήθηκε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, θα μονταριστεί και θα μιξαριστεί πολυκάναλα έτσι ώστε να παρουσιαστεί διαδικτυακά την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στις 22:00 μέσω του YouTube Channel του Yiannis Margetousakis Photography.

Μαζί τους οι μουσικοί: Θανάσης Μάντζαρης (πλήκτρα), Βάιος Πράπας (μπάσο), Μάριος Ιβαν Παπούλια (βιολί), Δημήτρης Τσάρνος (κρουστά).

Για να στηθεί η παραγωγή αυτή δούλεψαν σε δύσκολους καιρούς και όρους, μουσικοί, ηχολήπτες, φωτιστές, σκηνογράφοι, οπερατέρ και άνθρωποι επικοινωνίας.

Ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας προς τιμήν του παραχώρησε δωρεάν το πολιτιστικό κέντρο Αντώνης Σαμαράκης όπου και πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα με την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων προστασίας. Όσοι εργάστηκαν γι’ αυτόν το σκοπό πληρώθηκαν από τους τέσσερις ανθρώπους αυτής της καλλιτεχνικής πρωτοβουλίας.

Παντελής Κυραμαργιός - Pantelis Kyramargios

Οι Παντελής Κυραμαργιός, Γρηγόρης Ψαλτάκος, Γιάννης Μαργετουσάκης και Θάνος Λυμπερόπουλος αναφέρουν για την πρωτοβουλία αυτή:

«Κοιτάζοντας το υλικό είμαστε πολύ παραπάνω από ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι καθώς θα σας παρουσιάσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα από ποιότητα και θεματική. Οι κόποι μας, μας δικαιώνουν, καθώς δεν είχαμε εξ αρχής σκοπό να κάνουμε καμία έκπτωση στο τελικό αποτέλεσμα, με κάθε κόστος. Μια σκέψη μας ήταν αρχικά αυτά τα έξοδα να καλυφθούν από κάποιο donation την ημέρα της πρεμιέρας του live.

Γνωρίζοντας όμως ότι οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες και συνάνθρωποί μας έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, αποφασίσαμε να δωρίσουμε όσα έσοδα διαθέσουν με ελεύθερη εισφορά οι φίλοι και θεατές σε μια οικογένεια που έχει πραγματική ανάγκη, την οικογένεια της Κατερίνας.

Η Κατερίνα είναι γνωστή και των τεσσάρων μας. Πρόσφατα η 15χρονη κόρη τους νοσηλεύτηκε από ασιτία στο νοσοκομείο… Βρίσκονται οικονομικά σε πολύ δύσκολη κατάσταση, σε τέτοιο σημείο έτσι ώστε να τρέφονται αποκλειστικά από τα συσσίτια ή τις ευγενικές εισφορές των κοντινών τους ανθρώπων. Η αξιοπρέπεια της οικογένειας δεν μας επιτρέπει να γνωστοποιήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες και είναι κι άλλωστε και κάτι που κι εμείς οι ίδιοι δεν θα επιδιώκαμε ποτέ.

Ανήκουμε σε έναν κλάδο που αδικήθηκε από αυτήν την κρίση και την διαχείριση της. Γνωρίζουμε ότι οι καλλιτέχνες έχουν την ανάγκη και να εκφραστούν και να επιζήσουν από την δουλειά τους. Με μεγάλο σεβασμό στους ίδιους και τις ανάγκες τους παρ, όλα αυτά, τους καλούμε να ακολουθήσουν κι παρόμοιες πρωτοβουλίες και παραδείγματα για ανθρώπους ή δομές που έχουν ανάγκη από οικονομική στήριξη», σημειώνουν.

Οι εισφορές μπορούν να πραγματοποιηθούν με τους παρακάτω τρόπους:

Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό
ALPHA BANΚ
Αριθμός λογαριασμού: 147-002101-166579
IBAN: GR11 0140 1470 1470 0210 1166 579

(Σε περίπτωση επιλογής αυτού του τρόπου επικοινωνήστε με τους διοργανωτές της εκδήλωσης μέσω inbox ώστε να σας δοθεί το όνομα παραλήπτη)

Μέσω paypal στο link της καμπάνιας «Για την Κατερίνα»: https://paypal.me/pools/c/8vrVBc3VAY

Share.