«Πιο Πολύ Από Ποτέ»: Οι Kings επανακάμπτουν με καινούριο single

0

Οι Kings επιστρέφουν δισκογραφικά με ολοκαίνουριο τραγούδι.

Νέα σεζόν, νέα σχέδια, νέα τραγούδια. Οι Kings παίρνουν θέση μάχης και επιστρέφουν με καινούρια κυκλοφορία που θα λατρέψετε… «Πιο Πολύ Από Ποτέ».

Ο «Βασιλιάδες» της ελληνικής δισκογραφίας έχουν σε πλήρη ανάπτυξη τα πλάνα τους για τον επικείμενο χειμώνα, προκειμένου να αιφνιδιάσουν ευχάριστα με άλλη μία επιτυχία, με τον τρόπο που μόνο εκείνοι γνωρίζουν και τους έχει αναδείξει σε ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα των τελευταίων ετών.

Η προηγούμενη σεζόν σημαδεύτηκε για τους Kings από τη δισκογραφική συνύπαρξη με τον Γιάννη Πλούταρχο σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς, το «Όσο Θα Λείπεις». Το απίστευτο video clip που έδωσε εικόνα στο αγαπημένο τραγούδι μετρά πάνω από 23 εκατομμύρια προβολές μέσα σε δέκα μήνες στο YouTube, ενώ το ίδιο το single αναρριχήθηκε στην κορυφαία τετράδα του ελληνικού Airplay Chart.

Με εφόδιο μία από τις μεγαλύτερες συνεργασίες που έχουν γίνει στην ελληνική δισκογραφία, οι Kings κέρασαν ένα εκρηκτικό «Cocktail» μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη την άνοιξη και παρουσίασαν την πιο «Sexy» πλευρά τους το καλοκαίρι.

Το φθινόπωρο βρίσκει την τριάδα των αλλεπάλληλων επιτυχιών, τον Γιάννη Ρουσσουνέλο, την Antonella και τον Teo Tzimas, να καταστρώνουν καινούρια σχέδια ώστε να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τις προτάσεις τους… «Πιο Πολύ Από Ποτέ».

Όπως αποκαλύπτεται, το νέο τραγούδι των Kings φέρει τον τίτλο «Πιο Πολύ Από Ποτέ» και θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Νοέμβριο από τη Minos EMI / Universal και την Epic Music.

Φέτος, το συγκρότημα των Kings θα πλαισιώνει τον Γιάννη Πλούταρχο στις εμφανίσεις του στο «Φωταέριο», συνεχίζοντας στο πλευρό του έπειτα από την περσινή σεζόν στην παραλιακή, το καλοκαίρι στο εξωτερικό και την πρόσφατη παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη.

KINGS – ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ . Έρχεται το Νοέμβριο και θα το λατρέψετε!! #staytuned

Posted by EPIC MUSIC on Montag, 16. Oktober 2017

Share.