«Ποιος Σε Κρατάει»: Ο Χρήστος Χολίδης στο πιο εντυπωσιακό video clip της καριέρας του

0

Γρήγορα αυτοκίνητα, δύο άντρες και μία γυναίκα. Ο Χρήστος Χολίδης προκαλεί σε μάχη των αντίζηλό του. Ποιος θα επικρατήσει;

Ο Χρήστος Χολίδης ανανεώθηκε με νέο τραγούδι και… ποιος τον κρατάει.

Συγκαταλέγεται στους γοητευτικούς καλλιτέχνες που έχει προκαλέσει σκιρτήματα στο (γυναικείο) κοινό με τη παρουσία του, όμως έχει κερδίσει την αποδοχή με το πάθος του για τη μουσική, για χάρη της οποίας εγκατέλειψε τον αθλητισμό και το μπάσκετ.

Οι επιτυχίες που έχει κυκλοφορήσει με το πέρασμα των ετών είναι πολλές και συνεχόμενες, αφήνοντας πάντοτε το σημάδι της χαρακτηριστικής φωνής του. Η καινούρια κυκλοφορία του φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στην… παράδοση.

«Όταν νοιάζεται κάποιος, μιλάει…»

Το νέο τραγούδι του Χρήστου Χολίδη, σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Θάνου Παπανικολάου, έχει τον τίτλο «Ποιος Σε Κρατάει» και το μόνο σίγουρο είναι τίποτα δε θα το κρατήσει στο δρόμο προς την επιτυχία. Για αρχή, μετρά 600.000 προβολές σε δύο εβδομάδες κυκλοφορίας.

Ο Χρήστος Χολίδης δίνει μορφή στο «Ποιος Σε Κρατάει» με το εντυπωσιακό και δυναμικό video clip της καριέρας του. Γρήγορα αυτοκίνητα, δύο άντρες και μία γυναίκα σε ένα κινηματογραφικό σκηνικό που θυμίζει «The Fast and the Furious». Τι γίνεται όταν ένας άντρας προδίδεται από μια γυναίκα; Πώς θα αντιδράσει ο Χρήστος Χολίδης όταν αντικρίσει την πρώην σχέση του στην αγκαλιά ενός νέου συντρόφου;

Ο Χρήστος Χολίδης προκαλεί σε μάχη τον αντίζηλό του και εκπροσωπεί επάξια τους προδομένους άντρες από το αναποφάσιστο γυναικείο φύλο. Ποιος θα επικρατήσει στην αναμέτρηση με τον παρόν και τα συναισθήματα; Η συνέχεια επί της οθόνης.

Τη σκηνοθεσία του video clip έφερε εις πέρας ο Άλεξ Κωνσταντινίδης.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Share.