Ρούλα Ρέβη: Αποκάλυψε την ηλικία της – Οι ευχές της Ζέτας Μακρυπούλια για τα γενέθλιά της!

0

Τα γενέθλια της είχε χθες η φωτογράφος και σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα, Ρούλα Ρέβη και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα μαθήματα ζωής που της έδωσε η μητέρα της.

Παράλληλα, αποκάλυψε την ηλικία της.

Η Ρούλα Ρέβη έγινε 47 χρονών και παραμένει φυσικά πανέμορφη και λαμπερή.

“Στο σπίτι μου όταν ήμουν μικρή πολλά ήταν παράξενα και πολλά είχαν ειπωθεί! Όμως η μάνα μας που ήταν μικρομάνα δεν μας έμαθε και ποτέ δεν μας είπε για καμία γυναίκα και την ηλικία της ήταν σαν να μην υπήρχαν οι ηλικίες στο σπίτι μας, καθώς μεγαλώναμε, ίσως επειδή η μάνα μας είχε βιαστεί να μεγαλώσει. Έτσι μάλλον γρήγορα κατάλαβε πως δεν υπάρχουν κανόνες στο τι μπορείς να κάνεις και σε ποια ηλικία! Για εμάς στην οικογένεια μας οι γυναίκες μπορούσαν και μπορούν να κάνουν και να αρχίσουν ό,τι γουστάρουν σε οποιαδήποτε ηλικία εκείνες νοιώθουν έτοιμες. Και ξέρετε τι έγινε έτσι; Επειδή έτσι με μάθανε ποτέ για μένα δεν παίζει ρόλο η ηλικία κάποιου παρά μόνο για το πόσο μπορώ να τον συγχωρήσω για κάτι. Αν με καταλαβαίνετε! Αλλά και να μην με καταλαβαίνετε δεν πειράζει γιατί σήμερα γίνομαι 47 και θα κάνω ό,τι μου αρέσει. Και φέτος και του χρόνου και για πάντα! Χρόνια μου πολλά”, έγραψε η φωτογράφος σε σχετική της ανάρτηση.

Η ίδια δέχτηκε πολλές ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, ανάμεσα τους σχολίασε και η Ζέτα Μακρυπούλια.

Δείτε τι της ευχήθηκε η παρουσιάστρια:

Share.