Σάκης Δαρίβας: “Κραυγή αγωνίας” από το πρώην μοντέλο που βρίσκεται στη φυλακή με κορονοιό!

0

Σοκάρει τον χώρο της μόδας και όχι μόνο η είδηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αφορά το πρώην μοντέλο Σάκη Δαρίβα, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές Διαβατών για απάτη και πάσχει από κορονοϊό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ρομίνας Ξύδα στο «Πρώτο Θέμα», το πρώην μοντέλο που εκτίει την ποινή του για απάτη έχει βρεθεί θετικός στον θανατηφόρο ιό και στέλνει μηνυτήρια αναφορά μέσω του δικηγόρου του, Κωνσταντίνου Χατζηιωάννου για τις άθλιες συνθήκες υπό τις οποίες ζει εκεί.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Δαρίβας κατέθεσε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που κοινοποιήθηκε στο Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Προστασίας του. Πολίτης, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, ζητώντας να ασκηθούν ποινικές διώξεις κατά όσων ευθύνονται για την εισδοχή και εξάπλωση του κορονοϊού στις Φυλακές Διαβατών λόγω των άθλιων συνθηκών διαβίωσης και της έλλειψης λήψης μέτρων κατά του ιού, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

«Δεν μας αφήνουν να κάνουμε μπάνιο, δεν μας αφήνουν να πάρουμε τα ρούχα μας να αλλάξουμε. Υπάρχουν παιδιά που τους έχουν δέκα μαζί μέσα στα κελιά χωρίς καμία απολύτως προστασία έναντι του ιού. Ακόμη και κρύωμα να έχει ένας κρατούμενος τον βάζουν με τους θετικούς. Δεν ξέρουν, λένε, πού να τους βάλουν. Σημειωτέον ότι οι γυναικείες φυλακές είναι άδειες και θα μπορούσαμε να τοποθετηθούμε και εκεί», καταγγέλλει το πρώην μοντέλο για τις συνθήκες υπό τις οποίες ζει στη φυλακή.

Share.