Σε άλλους μουσικούς δρόμους επιστρέφει η Σαλίνα Γαβαλά με το ξεχωριστό τραγούδι «Ο Άνθρωπος».

0

Η Σαλίνα Γαβαλά παρουσιάζει το νέο της single με τίτλο «Ο Άνθρωπος».

Γεννήθηκε στο Λονδίνο, μεγάλωσε στην Κύπρο και τώρα ζει κι εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε θεατρολογία στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, υποκριτική με υποτροφία του ΘΟΚ στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος καθώς επίσης και υποκριτική για τον κινηματογράφο στην Αμερική στο NYFA (Los Angeles). Οι σπουδές της περιλαμβάνουν επίσης χορό (κλασσικό μπαλέτο) και μουσική (πιάνο).

Έχει δουλέψει σε θεατρικές παραστάσεις και musical, καθώς και σε τηλεοπτικές σειρές. Επίσης έχει διδάξει θέατρο σε σχολεία στην Κύπρο.

Έχει συνεργαστεί δισκογραφικά και επί σκηνής με τους Γιάννη Κότσιρα, Στέφανο Κορκολή, Αντώνη Μιτζέλο, Χρήστο Δάντη, Ευριδίκη, Γιώργο Παπαδόπουλο, C:REAL, Δημήτρη Κοργιαλά, Γιώργο Καραδήμο, Sunny Μπαλτζή, Νίκο Αντύπα κ.ά. Έχοντας στις αποσκευές της συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες τα τελευταία χρόνια, πέρασε ένα χειμώνα γεμάτο εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο με το Βασίλη Λέκκα.

Τώρα, ενώ βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο «The X Factor» ως καθηγήτρια φωνητικής, αυτή τη φορά στην ομάδα του Μπάμπη Στόκα, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια επιστρέφει σε άλλους μουσικούς δρόμους από αυτούς που την έχουμε συνηθίσει, με ένα τραγούδι τόσο ξεχωριστό όσο και η ίδια.

Η νέα κυκλοφορία της ονομάζεται «Ο Άνθρωπος» και την υπογράφει συνθετικά και στιχουργικά η Μάρω Μαρκέλλου.

Κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

Share.