Σε ερωτικό δράμα εξελίσσεται το «Survivor» – Χαμός με Μαριαλένα, Σάκη και την «αμαρτωλή» πολυθρόνα

0

Με πολλές προσωπικές ιστορίες να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης Κατσούλης, η Χριστίνα Κεφαλά
και η αμαρτωλή πολυθρόνα θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της σαπουνόπερας που διαδραματίζεται στον Άγιο Δομίνικο. Το «Survivor» εξελίσσεται σε ερωτικό δράμα, με πολλές προσωπικές ιστορίες να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Όλα ξεκίνησαν στο επεισόδιο της Δευτέρας, όταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποφάσισε να εξιστορήσει στους συμπαίκτες της πώς ο Σάκης Κατσούλης γνώρισε τη Χριστίνα Κεφαλά. «Όταν εγώ χώρισα με τον Σάκη, ο Σάκης τραβιόταν με τη Χριστίνα. Η Χριστίνα είχε μπει μέσα στο σπίτι μας και του είχα κάνει σκηνικό γιατί η Χριστίνα έκανε και καλά giveaway στο Instagram και την είχε βγάλει φωτογραφία στην πολυθρόνα μου. Του έστειλα μήνυμα και του είπα ότι θα πάω να πάρω όλα μου τα πράγματα από το σπίτι και του λέω “πες στην κοπέλα σου ότι από αύριο δεν θα έχει πολυθρόνα να ποζάρει”». Τη συγκεκριμένη πολυθρόνα είχε αγοράσει η μητέρα της Μαριαλένας, Γεωργία Χαραλαμποπούλου, έναντι 150 ευρώ.

Η όλη αποκάλυψη φαίνεται πως ενόχλησε πολύ τη Χριστίνα Κεφαλά, η οποία σε ζωντανή σύνδεση με το «Πρωινό» θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. «Όταν είδα το απόσπασμα ένιωσα λίγο άσχημα και θίχτηκα, γιατί τέθηκε ένα θέμα που με αφορούσε ενώ δεν ήμουν παρούσα και απορώ γιατί το κάνουν τώρα και όχι όταν ήμουν μπροστά για να πω κι εγώ την άποψή μου. Δεν ήξερα εγώ ότι η πολυθρόνα είναι δικιά της. Όταν μπήκα στο παιχνίδι ξεκαθάρισα τη θέση μου και τα είχαμε βρει με τη Μαριαλένα. Δεν είχαμε παράλληλη σχέση με τον Σάκη. Απλώς η Μαριαλένα είχε έρθει κάποια στιγμή να πάρει κάποια πράγματα που είχε αφήσει».

Ωστόσο, ενοχλημένη είναι η μητέρα της Μαριαλένας, η οποία δήλωσε στην εκπομπή: «Επιβεβαιώνω απόλυτα όσα είπε χθες το βράδυ η Μαριαλένα. Μαζί πήγαμε με την κόρη μου και πήραμε τα πράγματα. Ο Σάκης καταστρέφει την ψυχολογία της για ακόμα μία φορά». Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Μαριαλένα ένα πρωί μαζί με τη μητέρα της και φίλους της επιβιβάστηκαν σε τρία αυτοκίνητα και πήγαν και μάζεψαν όλα τα πράγματα που είχαν απομείνει στο σπίτι που συγκατοικούσε με τον Σάκη Κατσούλη στην Πετρούπολη.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time

Share.